Doopsgezinde Gemeente AalsmeerZusterkring Oase viert 60-jarig jubileum

Afgelopen donderdag, 21 juli, vierde zusterkring Oase haar 60-jarig jubileum. De zusters zijn heel dankbaar dat het nu toch eindelijk gevierd kon worden, na 2 jaar.
In de Bindingzaal was van alles te bekijken: vele menukaartjes van de gezellige uitjes door de jaren heen, verslagen van de uitjes met foto’s en de receptenboekjes samengesteld met recepten van de zusters, alles goed bewaard door Gré van der Meulen.
Het werd een gezellige en vrolijke dag, met een feestelijk gebakje, een feestlied, mooie woorden van ouderenpastor Ellen van Houten, een heerlijke lunch, Ally Maarse speelde bekende meezingliedjes op de piano, het was een vrolijke boel. We keken naar oude foto’s op de beamer, wie is wie en wanneer was dat? Mooie herinneringen werden opgehaald.
Meer over deze dag zal te lezen zijn in het volgende Levenslicht.
Veel te snel was het alweer tijd om huiswaarts te keren.
De Oasezusters kunnen terugkijken op een dag met een gouden randje.

Meer nieuws

Prachtige opbrengst Bazar

Prachtige opbrengst Bazar

Het was weer als vanouds, de Bazar. Deze werd drukbezocht en met een opbrengst van bruto bijna € 24.000 is er ruimhartig ingezameld voor het goede...

Lees meer
Veilingobjecten Bazar 2022 bekend

Veilingobjecten Bazar 2022 bekend

A.s. Zaterdag 19 november: de jaarlijkse Bazar in de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer. Met dit keer een echte veiling. Van 13.00-14.00 uur komen de...

Lees meer