Doopsgezinde Gemeente AalsmeerBazar

Home » Wat doen wij? » Bazar

Bazar, misschien wel de leukste van Nederland

Eenmaal in het jaar wordt op een zaterdag in november in onze Gemeente de bazar gehouden. Het is een op-en-top Gemeentedag, waarbij zeer veel leden, vrienden en belangstellenden van de Gemeente betrokken zijn, zowel bij de voorbereidingen als op de dag zelf. Iedereen draagt z’n steentje bij, variërend van de verkoop van lootjes voor een boottocht, een mand fairtradeproducten of eigengemaakte jams, een rommelmarkt en speelgoedmarkt tot het rad van avontuur en een uitgebreide bloemen- en plantenmarkt. Er zijn wel 10.000 items.

De opbrengst van deze dag gaat voor de helft naar een aantal goede doelen en is voor de helft bestemd voor het werk van de Gemeente. Iedere bijdrage in welke vorm dan ook, is van harte welkom.

Bazar Experience 2021: 19 en 20 november!

Net als in 2020 zal ook de Bazar in 2021 iets anders verlopen. Maar daarom niet minder leuk! De Bazar Experience 2021 is zowel live als online mee te beleven, met een pubquiz op vrijdagavond en op zaterdag een Rad van Avontuur en Veiling. Meer informatie wordt via DGA Nieuws, Nieuwsberichten op de site en facebook bekendgemaakt.

Inlichtingen: Elise Moolhuijsen, Nelleke de Graaff en Jaap van Leeuwen, cie-bazar@dgaalsmeer.nl

DGA - Bazar Rad - 600x450
DGA Bazar Rad van Fortuin