ActueelAgenda, nieuws en kerkdiensten

Home » Actueel

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Het laatste nieuws van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer

Nieuw gebruiksplan kerkgebouw

Nieuw gebruiksplan kerkgebouw

De kerkenraad heeft begin oktober de eindversie van het Gebruiksplan voor onze gebouwen vastgesteld. Dat betekent dat we voorzichtig op de oude...

Lees meer
DGA Vieringen

Kerkdiensten online

Sinds maart 2020 worden de vieringen ook live gestreamd via ons YouTube-kanaal. U kunt elke zondag om 10 uur de viering rechtstreeks meebeleven. Alle eerdere kerkdiensten en andere speciale opnamen zijn op elk gewenst tijdstip terug te kijken.

DGA - Levenslicht - Gemeenteblad 600

Levenslicht

Levenslicht is het Gemeenteblad voor en door Gemeenteleden, vrienden en belangstellenden van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer.

Het blad komt acht keer per jaar uit en biedt naast praktische zaken zoals de agenda van de kerkdiensten en activiteiten ook een inhoudelijk deel zoals bijvoorbeeld het voorkantartikel. Tevens staan er verslagen in van kringavonden, Gemeenteavonden, reisjes en kerkenraadsvergaderingen en vindt u nieuws over de zondagsschool en Zin-Inn-activiteiten.

DGA Kerktuin met bloemen en insectenhotel

Nieuwsbrief

Via DGA-Nieuws, de wekelijkse digitale nieuwsbrief van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.