Doopsgezinde Gemeente AalsmeerZomerontmoetingen – woensdagmorgen

Nu de verruimingen van 5 juni officieel door de regering zijn aangekondigd, organiseert Ellen van Houten voor 78-plussers een reeks koffieochtenden in de zomermaanden.

Wat is het lang geleden dat we elkaar in de kerk hebben gezien en gesproken. Gelukkig was er al wel wat meer mogelijk en hebben velen elkaar al wel in kleiner verband ontmoet, maar in de kerk was dat eerder nog niet mogelijk. Stap voor stap en in kleine groepjes kunnen we daar nu gelukkig weer mee beginnen.

Het idee is om in de Bindingzaal in kleine groepjes van acht personen op woensdagochtenden samen te komen van 10.00 uur tot 11.30 uur.
Iedere week zal er een vrijwillig(st)er aanwezig zijn die een lekker kopje koffie of thee verzorgt.

We zullen ons aan de 1,5 meter blijven houden, onze handen desinfecteren en bij binnenkomst en weggaan ons mondkapje dragen. Probeert u net als voorheen zo veel als mogelijk thuis naar het toilet te gaan.

De zomerontmoetingen beginnen op woensdag 16 juni en lopen door tot en met 18 augustus, met uitzondering van 28 juli. Aanmelden kan bij Tilly Overbeek, via t.overbeek@dgaalsmeer.nl of via tel. 0297 32 59 18.
Voor de ontmoeting van 21 juli kunt u zich bij Ellen van Houten, tel. 06-14144344 aanmelden.

We willen zoveel mogelijk mensen de gelegenheid geven om te komen, maar als u vaker wilt komen, zetten we uw naam op een daarvoor bestemd lijstje. Is er ruimte, dan laten we u dat weten.

We zijn heel blij met deze mogelijkheid en kijken ernaar uit om jullie in de kerk te ontmoeten.

Meer nieuws

Bindingkampen gestart

Bindingkampen gestart

Afgelopen vrijdag 15 en zaterdag 16 juli zijn de eerste Bindingkampen begonnen. We wensen alle kinderen en leiding een fantastische vakantieweek...

Lees meer