Doopsgezinde Gemeente AalsmeerUpdate Bazar Experience 19 en 20 november

Na de belangrijke persconferentie van vrijdagavond 12 november komt dit bericht waarschijnlijk niet geheel onverwacht. De Bazar Experience 2021 gaat wel door, maar in aangepaste vorm. Helaas betekent dit in praktijk dat er geen publiek aanwezig mag zijn. De hele Experience zal te zien zijn in een livestream, met onder meer een online veiling. Alle ludieke ideeën zijn uit de kast getrokken om er ook dit jaar samen een superopbrengst voor de vijf goede doelen van te maken. OSA (Stichting Ontwikkelings Samenwerking Aalsmeer) heeft al laten weten dat zij het bedrag voor de buitenlandse goede doelen zullen verdubbelen. Een extra reden dus om gul te geven. Alvast heel hartelijk dank hiervoor.

Vrijdagavond 20.15 uur online Pubquiz – hoe kun je meedoen?

– Maak uiterlijk 18 november vijf euro over op de bankrekening IBAN: NL47 RABO 0300 1219 62 van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer o.v.v. Pubquiz en je emailadres.
– Vervang het @ teken voor een hoofdletter A.
– Op dit mailadres krijg je op 19 november rond 20.15 uur een link naar de livestream.
– Dan krijg je de link naar de quiz.
– Winnaars worden direct na de quiz bekendgemaakt.
– Prijswinnaars kunnen hun prijs zaterdag tussen 13.30 en 14.30 uur ophalen BIJ de kerk.

Zaterdag live: bloemenverkoop op het kerkplein

Wat wel kan is prachtige bloemen kopen bij de stand buiten voor de deur. Geef een bloemetje cadeau en steun de goede doelen. Dubbel plezier!

Zaterdag online vanaf 10.30 uur via de livestream op de website

De uitzending begint om 10.30 uur met:
– de online veiling met prachtige kavels en diensten.
– de verloting van de prijzen onder de donateurs
– en de verloting van de grote Quilt

Online veiling – prachtige kavels en diensten

Vanaf donderdag 18 november zullen er foto’s van alle objecten te zien zijn op de website: Er staat een kavelnummer en een omschrijving bij en indien van toepassing een bodemprijs. Tijdens de livestream kun je bieden via de chat. Belangrijk daarbij is dat je het juiste kavelnummer doorgeeft. Er komt nog aanvullende informatie over dit onderdeel. Houd daarom de website in de gaten. Kavels kunnen opgehaald worden tussen 13.30 en 14.30 uur BIJ de kerk.

Verloting prijzen onder donateurs giften – goede doelen

Het allerbelangrijkste zijn natuurlijk de goede doelen die we ondersteunen. Financiële giften zijn te storten op de bankrekening IBAN: NL47 RABO 0300 1219 62 van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer onder vermelding van ‘Bazar Experience 2021’. Doe dit vóór 17 november onder vermelding van telefoonnummer, postcode en huisnummer. Dit omdat onder de donateurs mooie prijzen worden verloot.

Verloting van de grote Quilt

De grote Quilt wordt verloot. Wilt u nog lootjes kopen? Bel dan met Jacqueline Tas op 0297-363343.

 

Meer nieuws

Adventsproject 2021

Adventsproject 2021

Het adventsproject van dit jaar is bestemd voor de Stichting Bootvluchteling. Deze stichting staat voor het verlenen van humanitaire noodhulp. Waar...

Lees meer