Doopsgezinde Gemeente AalsmeerUitnodiging voor de tweede Duurzaamheidskring avond: donderdag 25 augustus

Aan allen, die geïnteresseerd zijn in ‘duurzaamheid’ en daar best over in gesprek willen met anderen:

Er is een nieuwe kring binnen de Doopsgezinde Gemeente opgericht. In mei was daarvan de eerste kringavond. En die eerste kringavond smaakte direct naar meer. Vandaar deze aankondiging voor een tweede Duurzaamheids Kringavond! Donderdagavond 25 augustus is de Bindingzaal vanaf 19:30 open voor een inloop met koffie of thee. Het inhoudelijke gedeelte start om 20:00 uur.

Met de interessante eerste avond over de duurzaamheidsaspecten van kleding achter de rug, willen we jullie deze tweede avond meenemen in het thema ’Vanaf 2026 hybride warmtepomp of variant verplicht bij vervanging CV-ketel’. Zo stond dit althans vermeld in het volgende NOS artikel: https://nos.nl/l/2429142 . “De urgentie van verduurzaming is groot en het tempo moet omhoog”, aldus minister De Jonge voor Volkshuisvesting. Waarom moet dat dan? En is het haalbaar? En wie van ons heeft hier al ervaring mee? Kortom: voldoende stof om verder over met elkaar van gedachten te wisselen, lijkt ons zo.
We hopen dat het net zo’n boeiende avond wordt als de eerste keer en kijken uit naar jullie komst!
Mocht je willen laten weten dat je komt, of wil je reageren of heb je al ideeën voor nog te organiseren kringactiviteiten dan kan dat via email: cie-duurzaamheid@dgaalsmeer.nl .

Met vriendelijke groet,
Hans, Henk, Leo, Nico en Priscilla

Meer nieuws

Geslaagde Bazar ondanks regen

Geslaagde Bazar ondanks regen

Dankbaar kijken we terug op een geslaagde Bazar met een geweldige opbrengst! De dag begon nog droog, maar rond de start van de jaarlijkse Bazar van...

Lees meer