Doopsgezinde Gemeente AalsmeerUitnodiging ‘Eerste hulp bij duurzaamheid’ op woensdag 30 november

‘Eerste hulp bij duurzaamheid’

Op woensdag 30 november is alweer de derde avond van de duurzaamheidskring. Het thema van deze avond is ‘eerste hulp bij duurzaamheid’. Vanuit het programma rond de energiecoaches die de gemeente Aalsmeer inzet om inwoners van de gemeente te helpen bij hun energievraagstukken wordt deze avond in de vorm van een workshop aangeboden. Samen met de trainer van de coaches en een coach gaan we dieper in op de vele mogelijkheden van energiebesparing in onze eigen situatie en we zullen kennismaken met de grootverbruikers in ons huishouden. Kortom, een leuke en vooral hele praktische workshop en ook al weet je eigenlijk alles al, toch zullen er ook voor jou wellicht toch weer nieuwe dingen boven komen. Deze mag je dus niet missen, zo kunnen we met elkaar zuiniger en duurzamer de winter in.

Aanmelden bij cie-duurzaamheid@dgaalsmeer.nl vinden we prettig, omdat we dan weten waar we qua organisatie rekening mee moeten houden, maar is niet verplicht.

Locatie: in de Bindingzaal
Inloop: vanaf 19:30 uur koffie/thee
Aanvang programma: 20:00 uur

Hans van der Meulen

Meer nieuws

Geslaagde Bazar ondanks regen

Geslaagde Bazar ondanks regen

Dankbaar kijken we terug op een geslaagde Bazar met een geweldige opbrengst! De dag begon nog droog, maar rond de start van de jaarlijkse Bazar van...

Lees meer