Doopsgezinde Gemeente AalsmeerStille Vredestocht op Stille Zaterdag 16 april

Op Stille Zaterdag, 16 april organiseert de Raad van Kerken Aalsmeer een Stille vredestocht door het centrum van Aalsmeer.

Start: 17.00 uur voor de Karmelkerk, Stommeerweg 13, Aalsmeer.

Zonder nationale vlaggen. Zonder spandoeken met leuzen en zonder harde woorden. Alleen met lege vellen papier die we omhooghouden.
(In Rusland kunnen ze je al arresteren met een leeg vel papier in je hand op straat!).

In stilte zullen we met elkaar lopen; tegen oorlog en voor vrede. Uit grote zorg voor mensen in Oekraïne, in Rusland en overal ter wereld, waar mensen onderdrukt worden en op wie geschoten wordt, waar mensen vluchten, gewond raken, vermoord worden. Zo kwetsbaar en bang.

Je bent van harte uitgenodigd om mee te lopen, te (ge)denken, te bidden, te zwijgen, wat je wilt.

Neem een onbeschreven wit vel papier mee, eventueel aan een latje of stok.
Want wij mogen in vrijheid en in solidariteit op die manier protesteren. We starten onze korte tocht bij de Karmelkerk en lopen via de Doopsgezinde Kerk en de Dorpskerk naar het Praamplein.

Loop jij ook mee?

Een initiatief van de Raad van Kerken Aalsmeer

Download hier de flyer

Meer nieuws

Prachtige opbrengst Bazar

Prachtige opbrengst Bazar

Het was weer als vanouds, de Bazar. Deze werd drukbezocht en met een opbrengst van bruto bijna € 24.000 is er ruimhartig ingezameld voor het goede...

Lees meer
Veilingobjecten Bazar 2022 bekend

Veilingobjecten Bazar 2022 bekend

A.s. Zaterdag 19 november: de jaarlijkse Bazar in de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer. Met dit keer een echte veiling. Van 13.00-14.00 uur komen de...

Lees meer