Doopsgezinde Gemeente AalsmeerProject Geestdrift en Zin-Inn presenteren op 23 april: Wasteland!

‘Ik heb echt niks om aan te trekken!’
Herkenbaar?

Elke dag worden we verleid. Niet door onze grote liefde maar door de nieuwste trends. Lopend door de stad, scrollend door ons Instagram account: mode is overal. Het liefst lopen we elke week in een nieuwe outfit en genieten we van de kick van het kopen van iets nieuws. Maar wat is de invloed van ons koopgedrag? Weten we precies wat er allemaal nodig is om het T-shirt, dat je misschien maar één keer zult dragen, te produceren?

Vanaf dit voorjaar werkt de Zin-Inn samen met Project Geestdrift voor spraakmakend, uitdagend en inspirerende voorstellingen in onze vermaning. Kaartjes zijn te koop via de website van Geestdrift, daar is ook alles te lezen over de theatermakers én voorstellingen in andere vermaningen in Noord-Holland. Voor kaartjes en meer informatie, zie: https://projectgeestdrift.nl/voorstelling/wasteland/

U bent op zondagmiddag 23 april van harte welkom aan de Zijdstraat 55, te Aalsmeer. De voorstelling Wasteland begint om 15.00 uur, koffie en thee vanaf 14.30 uur. Kosten: € 13,50.
Let op: tickets te verkrijgen via de website van Project Geestdrift.

Meer nieuws