Doopsgezinde Gemeente AalsmeerConcert van Hesston College Chorale op 16 mei

Het Hesston College Chorale onder leiding van Dr. Russell Adrian en Ken Rodgers zal van 14 mei tot 4 juni 2024 een muziekprogramma presenteren met de titel ‘Veni, Sancte Spiritus’ in kerken in Nederland, Duitsland en Zwitserland. Op donderdag 16 mei, 20.00 uur, treedt dit bijzondere koor op in de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer.

Het optreden bevat muziek uit verschillende genres, waaronder spirituals, volksliederen en gospelmuziek. Het 25-stemmige gemengde ensemble is samengesteld uit leden van Bel Canto Singers en Global Voices die samen tweejaarlijkse internationale tournees maken. Muzikale intermezzo’s met solisten en kleine groepen uit het koor zullen het een onvergetelijk concert maken. Aan het einde van het concert is er een collecte voor de onkosten van de reis.

Wees dus aanwezig op donderdag 16 mei, 20.00 uur (19.45 uur deuren open), bij Zijdstraat 55 voor een avond met prachtige muziek.

Hesston College ligt 48 kilometer ten noorden van Wichita, Kansas en is een liberal arts college van Mennonite Church USA.

Overige data concerten in Nederland:
Vrijdag 17 mei: Haarlem, Doopsgezinde kerk, 20.00 uur
Zondag 19 mei: Joure, Pinksterfestival in Park Heremastate, 10.00 uur
Zondag 19 mei: Joure, Garden Concert, 17.00 uur
Maandag 20 mei: Joure, Doopsgezinde kerk, 19.30 uur

Meer nieuws