Doopsgezinde Gemeente AalsmeerBazar update Veilingkavels Online veiling bekend

De veilingkavels van de Bazar Experience zijn bekend. De online veiling op 20 november is een nieuw onderdeel van deze bijzondere Bazar editie.
Hier bied je op de mooiste dingen, hier vind je wat je anders op de bazar zou scoren. Denk aan een poolbiljart, een Makkumerbord met certificaat en nog vele andere verrassende kavels. Altijd al eens willen bieden op gave kavels? Grijp je kans! Tijdens de livestream op de website www.dgaalsmeer.nl kun je bieden via de chat. Geef daarbij het juiste kavelnummer door. Onze enthousiaste veilingmeesters Jerry Schuurman en Nelleke de Graaff zullen deze unieke kavels in de livestream onder de hamer leggen. Foto’s en omschrijving van alle objecten en startbod vindt u in onderstaand bestand. 
We hopen op mooie verkoopprijzen om de goede doelen maximaal te kunnen steunen.

Online bieden via Whatsapp

Je kunt eenvoudig op je mobiele telefoon (of eventueel op je computer of laptop) via Whatsapp een bod uitbrengen. Voeg +31622835800 als nieuw contact toe of klik op de link. Nu kun je je bod intypen. De veilingmeesters leggen het uiteraard ter plekke uit. Tijdens de veilsessie kun je meerdere keren je bod verhogen. De veilingmeester bepaalt wanneer de koop wordt gesloten.

Gekochte kavels kunnen ’s middags opgehaald worden tussen 13.30 en 14.30 uur op het kerkplein.

Daarnaast is er uiteraard de verloting van de grote Quilt en worden er flinke prijzen verloot onder de donateurs… 
De opbrengst gaat geheel naar de goede doelen, daar doen we het voor. Dus doneer of bied mee tijdens deze unieke ervaring.

Wat gebeurt er nog meer?

 
Vrijdagavond 20.15 uur online Pubquiz – laatste kans om je aan te melden

– Maak uiterlijk donderdag 18 november vijf euro over op de bankrekening IBAN: NL47 RABO 0300 1219 62 van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer o.v.v. Pubquiz en je emailadres.
– Vervang het @ teken door een hoofdletter A.
– Op dit mailadres krijg je op 19 november rond 20.15 uur een link naar de livestream.
– Dan krijg je de link naar de quiz.
– Winnaars worden direct na de quiz bekendgemaakt.
– Prijswinnaars kunnen hun prijs zaterdag tussen 13.30 en 14.30 uur ophalen bij de kerk.

Zaterdag live: bloemenverkoop op het kerkplein

Vanaf 10.30 uur tot 14.30 uur bloemenstand met mooie verse boeketten op het kerkplein. Geef een bloemetje cadeau en steun de goede doelen. Dubbel plezier!

Zaterdag online vanaf 10.30 uur via de livestream op de website

Naast de online veiling met prachtige kavels en diensten, vindt ook de verloting plaats van prijzen onder de donateurs. En wie wint dit jaar de prachtige grote Quilt? Wilt u nog lootjes kopen? Bel dan met Jacqueline Tas op 0297-363343.

De goede doelen

Het allerbelangrijkste zijn natuurlijk de vijf goede doelen die we ondersteunen. Financiële giften zijn te storten op de bankrekening IBAN: NL47 RABO 0300 1219 62 van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer onder vermelding van ‘Bazar Experience 2021’. De Doopsgezinde Gemeente is een ANBI, dus giften zijn aftrekbaar. De OSA (Stichting Ontwikkelings-Samenwerking Aalsmeer) heeft al toegezegd de opbrengst voor de vier internationale projecten te verdubbelen. Een extra reden dus om gul te geven. En natuurlijk proberen we met z’n allen voor het plaatselijke doel, Stichting SAM, het bedrag voor de zo gewenste duofiets bij elkaar te halen.

We wensen u allen een vrolijke en geslaagde Bazar Experience 2021.

Heeft u nog vragen? cie-bazar@dgaalsmeer.nl

 

Meer nieuws

Adventsproject 2021

Adventsproject 2021

Het adventsproject van dit jaar is bestemd voor de Stichting Bootvluchteling. Deze stichting staat voor het verlenen van humanitaire noodhulp. Waar...

Lees meer