Doopsgezinde Gemeente AalsmeerBruisende Bazar op 19 november 2022

Hang de vlag uit! Zet het bord maar weer in de tuin! De bazar komt eraan. Met een fantastische mix tussen oude toppers en nieuwe kanjers streven we dit jaar weer naar een enorme opbrengst. De bazar zelf bruist enorm op zaterdag 19 november maar het feest begint al een week eerder.

Het startsignaal van de leukste bazar van Nederland wordt gegeven door BEAU (Bindings Eigen Activiteiten Unit). Met een pubquiz voor jong en oud geven zij het (ont)spannende startsein voor de bazarweek 2022. Scherp uw kennis, stel een topteam samen of speel juist individueel en kom 12 november naar de Bindingzaal.

Op de bazardag komen ‘uit-er-aard’ een paar toppers voorbij. Het Rad van Avontuur ontbreekt niet, de grote Quilt wordt zeker verloot en natuurlijk is de ‘Loes Lappenhoek’ er weer. De vele vertrouwde onderdelen worden aangevuld door nieuwe kanjers; denk dan aan de veiling, niet online maar live in de zaal.

Kunt u er niet bij zijn?
Is het door omstandigheden niet mogelijk om erbij te zijn op de bazar of tijdens de quiz? Dan kunt u nog bruisend aanwezig zijn.

Wat kunt u wel doen?

  • U schenkt een mooi item voor de veiling of de brocantetafel
  • U doneert rechtstreeks op de rekening van DG Aalsmeer op bankrekeningnummer IBAN: NL47RABO 0300 1219 62 van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer o.v.v. Bazar
  • Heeft u een veilingitem? Mail dan naar cie-bazar@dgaalsmeer.nl

Meer details over de invulling van de bazar en de goede doelen leest in deze pdf en op de speciale Bazar-pagina op deze website 

 

Meer nieuws