De TheeHuisClub loopt naar Parijs

Nieuws

30 september 2015

De TheeHuisClub loopt naar Parijs

De TheeHuisClub (voorheen de 18-plusgroep) loopt naar Parijs voor de Klimaattop, loop je met ons mee?
Vanaf 1 november tot en met 29 november is er een grote (op)loop naar Parijs als inleiding op de grote Klimaat Wereldtop die daar op 30 november begint. Dan moet het gebeuren wil er nog iets van ons klimaat en onze leefomgeving voor de toekomst terechtkomen.

De loop wordt georganiseerd door Urgenda, de directeur daarvan, Marjan Minnesma loopt het hele stuk. Vele bekende en minder bekende Nederlanders lopen mee, de NOS is erbij en wij zijn er ook bij. Althans gedeeltelijk dan. Zie ook http://www.theclimatemiles.nl/   

We hebben als  jongeren van de TheeHuisClub drie avonden met elkaar gesproken over duurzaamheid en wij willen ook met elkaar een stukje meelopen. We hebben het volgende plan gemaakt:

1. We doen mee met de start, dat is op zondag 1 november, vanaf 13.00 uur vanaf het Domplein in Utrecht. We vertrekken vanuit de dienst in de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer tussen 10 en 11 uur. We gaan met de bus/trein, lopen mee met de eerste etappe naar Vianen (15 km) en gaan daarna met de bus/trein weer terug naar huis.

2. We zijn er ook bij met de slotetappe, als de loop Parijs binnenkomt, op zaterdag 28 november. We lopen dan de laatste etappe van Goussainville naar Parijs over 20 km. We vertrekken op vrijdag de 27e en komen zondag de 29e weer terug in Nederland. We reizen met de trein of bus, we regelen de overnachting(en) en we proberen de kosten zo laag mogelijk te houden (maar je moet wel al gauw rekenen op € 100,-).

Natuurlijk kan je ook met een van de twee dagen meelopen. Maar het zou geweldig zijn als we met een flinke groep uit Aalsmeer kunnen aanhaken en zo onze betrokkenheid bij de klimaattop en het belang ervan laten blijken. Meld je in ieder geval aan bij Leo Bakker. Je kunt het ook zelf regelen via de genoemde website of gewoon op eigen gelegenheid gaan, allemaal prima. Maar met elkaar geeft wel een extra dimensie.

Doe eens gek en loop mee!

Meer informatie bij Leo Bakker, leo@kudel.demon.nl

« Terug

Agenda

19
augustus

Kerkdienst | ds. Ruth Hoogewoud

Aanvang 10:00 uur

Lees verder >

Nieuws

27 juli 2018

17e nieuwsbrief van de commissie duurzaamheid

Lees verder >

14 juli 2018

Nieuws uit Vledder | Ouderenreis 2018

Lees verder >

8 juli 2018

Terugblik Ringdag

Lees verder >

2 juli 2018

Afscheid ds. Liesbet Geijlvoet - een fotoverslag van 24 juni

Lees verder >

18 juni 2018

Gelegenheidskoor voor Vredesdienst op 16 september

Lees verder >

Preken

15 juli 2018

Preek 15-07-2018 | Zr. F. Riesmeijer

Lees verder >

Levenslicht

21 juli 2018

Levenslicht nr. 4 - juni 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35