Informatie over de bazar

Nieuws

29 oktober 2018

Informatie over de bazar

Begint het bij u ook al te kriebelen?

Ja, de ‘R’ is allang weer in de maand en dat betekent voor onze Doopsgezinde Gemeente dat het niet zo lang meer duurt voordat de Bazar losbarst. De voorbereidingen zijn weer volop in gang gezet. Wij van de bazarcommissie hebben er zin in. En we weten eigenlijk zeker dat dit ook voor u geldt. Het is immers ieder jaar één groot feest van gezelligheid en gemeenschapszin, dat meer dan de moeite waard is!

Hulp is nodig, ook (al) op vrijdag 9 november
Net als alle andere jaren, doen we ook nu weer graag een beroep op velen om deze bijzondere Gemeentedag tot een succes te maken. En die hulp kunnen we al heel goed gebruiken op vrijdag 9 november, de dag dat de Trade Fair in de veiling ten einde loopt en wij van heel veel standhouders planten mogen komen ophalen. Dit is al zeer lang een mooie traditie, maar we kunnen daar heel goed extra hulp bij gebruiken. Heeft u op vrijdagmiddag 9 november tijd over, meldt u zich dan aan bij Jaap van Leeuwen (06 22 28 04 20).

Maar natuurlijk hopen we dat u tijd over hebt in de periode van woensdag 14 tot en met de Bazardag zelf op zaterdag 17 november. Van harte uitgenodigd! Wilt u ons helpen, meldt u zich bij Elise Moolhuijsen (0297 34 06 84) of bij Nelleke de Graaff (0297 34 30 95). Uw aanmelding kan ook per email: cie-bazar@dgaalsmeer.nl!

Het brengen van spullen voor de Bazar
Vanaf woensdagmiddag 14 november tot en met vrijdagmiddag 16 november 13.00 uur kunt u uw goede en schone spullen komen inleveren: boeken, lp’s, dvd’s, rommelmarktspullen, kleine meubels, kleding, schoenen, enzovoort. Als het vervoer van uw spullen naar de kerk een groot probleem is, dan is het mogelijk dat (alleen) op woensdagmiddag 14 november spullen thuis opgehaald kunnen worden. Geef dit dan tijdig door aan Elise (0297 34 06 84).

Waarschijnlijk is het niet meer nodig om te zeggen, maar er is geen plaats voor oude computers en toebehoren, geen beeldbuis-tv’s en geen grote meubels.

Spaarzegels en (niet-)lege verpakkingen
Heeft u nog spaarzegels, dan willen wij die graag in ontvangst nemen. Niet alleen DE-punten, maar feitelijk willen we van alle spaaracties. We zijn met alles blij. Achter in de kerk staat hiervoor het bekende mandje. En natuurlijk hopen we op de bekende ‘lege verpakkingen’, met een klein cadeautje erin en een touwtje eraan. Let op: leeg zijn ze dus echt niet!

We rekenen op uw baktalenten!
We rekenen weer op vele lekkernijen in ‘Het Restaurant’? Taarten, cakes, en ander lekkers zijn niet te versmaden. Maar deze komen er niet vanzelf. Als u hiervoor iets kan betekenen en u wil voor de Bazar een taart of een cake bakken, dan waarderen wij dat enorm! Laat het ons snel weten. Dat kan via de intekenlijsten of doe het persoonlijk bij Yvonne Lamers (0297 34 25 34). Wij ontvangen graag uw versgebakken gebak de avond vóór de Bazar, zodat we weten waar we aan toe zijn.

Waar gaat dit jaar het geld naar toe?
50% van de opbrengst gaat naar de volgende goede doelen: ‘Light for the world’ (Oeganda), het Mama project (Honduras), Hart voor onderwijs Nepal (Nepal), het Vocational Training Center (VTC) in Shirati (Tanzania), Doopsgezind Wereldwerk en naar het Kinderadoptieprogramma van WereldWerk. Klik hier om meer over deze doelen te lezen. De overige 50% is voor het werk van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer.

Met elkaar wordt 17 november weer een topdag! En iedereen van jong tot oud is daarbij van harte welkom!

 

« Terug

Agenda

19
juni

Zinvol Ouder Worden - 'Spijt en dankbaarheid'

Aanvang 10:00 uur

Lees verder >

Nieuws

3 februari 2019

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

Preken

19 mei 2019

Preek 19-05-2019 | Ds. B. Santema

Lees verder >

Levenslicht

25 mei 2019

Levenslicht nr. 3 - april/mei 2019

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35