Jubileumdag NHDS in Schoorl op zondag 5 oktober

Actueel

Nieuws

26 augustus 2014

Jubileumdag NHDS in Schoorl op zondag 5 oktober

De Noord-Hollandse Doopsgezinde Sociëteit (NHDS) viert haar jubileum in Schoorl.

Het jubileum wordt gevierd met veel muziek onder meer met koren uit de Ringen. Het programma begint met een viering in de Rooms-Katholieke-kerk om 10.30 uur. Om 9.45 uur is er koffie in Dopersduin.

Om 12.15 uur lopen we weer naar Dopersduin, daar is er een lopende lunch in en om Dopersduin met ruimte om elkaar te ontmoeten en stands te bekijken. Tevens kunt u dan uw keuze voor een workshop kenbaar maken en een gekleurd deelnemerskaartje ophalen. De workshops duren van 13.15 uur tot 15.15 uur. Zo zijn er drie mogelijkheden om te zingen te weten o.l.v. het Menno Koor Holland, met Jan Marten de Vries (interreligieus zingen), of met Pieter Post (voorzang, toelichting en oefening). Verder kunt u aansluiten bij een workshop van de Musicians without borders of voordrachtsles krijgen van Marijke Kots. Schrijven voor het gemeenteblad voor de niet-zo-zanggrage onder ons is ook nog een mogelijkheid. En als u een buitenmens bent, is er ook van alles te beleven in en bij Dopersduin. Lekker wandelen of een bezoek brengen aan het bezoekerscentrum het Zandspoor. Wilt u gewoon gezellig bijpraten dan kan dat natuurlijk ook.

Om 15.30 uur start de slotvesper in de RK kerk: waarin gezongen wordt door de koren uit de gemeenten en o.m. ook de resultaten uit de workshops ten gehore worden gebracht. Om 16.30 uur is de dag afgelopen.

Vervoer: Vanuit Aalsmeer (en Hoofddorp) zullen we met een bus afreizen naar Schoorl. Om 8.15 uur verzamelen we op het Praamplein, vertrek uiterlijk 8.30 uur. Kosten: € 5,- per persoon.

Opgeven kan tot 10 september bij Marnel de Haan via secretariaat@dgaalsmeer.nl of via de intekenlijst op de kerktafel.

Voorts is het nog steeds mogelijk om een weekend te boeken (van vrijdagmiddag 3 oktober t/m jubileumviering op 5 oktober) en zaterdag te genieten van de mooie natuur samen met andere gemeenteleden uit het NHDS gebied. U kunt in dat geval contact opnemen met Dopersduin zelf.

NB Als u op eigen gelegenheid wilt afreizen naar Schoorl, dient u zich in verband met de organisatie ook voor 10 september op te geven bij Marnel de Haan, secretariaat@dgaalsmeer.nl.

« Terug

Agenda

22
september

Vredesweek | Kliederkerk en Burendag

Aanvang 12:00 uur

bij de Open Hof Kerk

Lees verder >

Nieuws

9 september 2018

Flyer met activiteiten van september t/m januari

Lees verder >

29 augustus 2018

Programma Vredesweek 2018 - 'Generaties voor Vrede'

Activiteiten van 16 t/m 22 september

Lees verder >

27 juli 2018

17e nieuwsbrief van de commissie duurzaamheid

Lees verder >

Preken

26 augustus 2018

Preek 26-08-2018 | Dhr. W. van Bloemen

Lees verder >

Levenslicht

9 september 2018

Levenslicht nr. 5 - juli/augustus 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35