Actueel

Nieuws

25 mei 2010

Programma weekend met partnergemeenten

Programma weekend met partnergemeenten Grosserkmannsdorf, Kleinwolmsdorf en Ullersdorf

De commissie stelt het zeer op prijs als u meedoet met (delen) van het programma!

Vrijdag 28 mei komen de gasten waarschijnlijk tussen 17.00 en 18.00 uur aan in de Bindingzaal.

Daar is de verwelkoming door Ans Goezinne en drinken we frisdrank met de traditionele stroopwafel. We maken de inkwartiering bekend en de gasten kunnen mee naar de gastgezinnen. (Voor het jongerenprogramma: slaapzak en luchtbed direct naar Rijsenhout.) Na een lange reisdag is het wel fijn als u voor uw gasten een warme maaltijd heeft. Vrijdagavond is ter vrije besteding, soms willen mensen graag (voor de eerste maal) de Noordzee zien, bijv. Langevelderslag.

Zaterdag 29 mei komen we om 10.00 uur in de Bindingzaal bijeen voor het jaarthema Water in wijn veranderen. Ds. Henriette van Dunné zal ons hierin begeleiden. De commissie zorgt voor koffie en thee plus iets lekkers. Wilt u uw gasten een lunchpakket en een pakje drinken meegeven? Deze lunch nuttigen we bij mooi weer in het Groenedaalse Bos bij Heemstede, bij regen in de Bindingzaal! De jongeren eten het lunchpakket in de Bindingzaal en hebben dan een eigen programma. Ze gaan naar Amsterdam, krijgen een rondleiding door Amsterdam van Anneloes Hansen en gaan naar The Amsterdam Dungeon. Als het lukt, slapen zij met z'n allen in Rijsenhout

Na de lunch gaan we naar Museum De Cruquius. Er is een rondleiding om 15.00 uur en om ongeveer 17.00 uur zijn we weer op het Praamplein. De avond in de gastgezinnen kunt u misschien combineren met anderen?

Zondagmorgen 30 mei wonen we om 10.00 uur de kerkdienst bij die geleid wordt door ds. Henriette van Dunné. Het is fijn als iemand de jongeren uit Rijsenhout ophaalt. Graag melden bij Dietmar. Na de koffie en lunch in de gastgezinnen vertrekken we om ongeveer 14.30 uur (bij mooi weer) vanaf de Kolenhaven naar een eiland in de Westeinderplassen om gezellig bij te praten en misschien zelfs te zwemmen en bbq-en. Willen de gastgezinnen alstublieft vlees (niet allemaal Bratwurst) meenemen voor hun gasten en voor zichzelf? De commissie zorgt voor salades en dergelijke.

Op maandag 31 mei vertrekken onze gasten om 9.00 uur vanaf het Praamplein. Wilt u hen een lunchpakket voor de lange thuisreis meegeven?

Met vriendelijke groet, namens de commissie, Arida van Oudenallen

Programma jeugd

Vrijdag 28 mei worden we om 17.00 uur verwacht, verdeling gastgezin, de rest van de avond brengen we bij de gezinnen thuis door. (Slaapzak en luchtbed gaan direct naar Rijsenhout.)

Zaterdag 29 mei worden we om 10.00 uur verwacht in de kerk om drieluiken te maken. Om 12.00 uur gaan we met het openbaar vervoer naar Amsterdam. (Aalsmeer - Amsterdam, Museumsplein - Amsterdam - Rijsenhout (Lupa mee om onderweg te lunchen.)

Om 13.00 uur volgt een korte rondleiding (60-90 minuten) van Anneloes en vervolgens hebben we een uur de tijd om wat te winkelen.

Om 16.30 uur gaan we naar de The Amsterdamse Dungeon. Dit bezoek duurt ongeveer 80 minuten. We vragen een eigen bijdrage van € 5,- per persoon.

Om 20.00 uur hopen we thuis te zijn. We gaan meteen door naar Rijsenhout om daar de nacht door te brengen. We zullen daar pizza bestellen.

Zondag 30 mei:

Om 8.30 uur staat het ontbijt klaar

Om 10.00 uur worden we in de kerk verwacht

Om 12.00 uur na de dienst gaat iedereen naar de eigen gastfamilies

Om 15.00 uur willen wij naar het eiland om daar lekker te kunnen BBQ-en

Maandag 31 mei:

Om 9.00 uur Vertrek gasten. Gelieve een lupa mee te geven.

« Terug

Agenda

19
september

Vredesweek | jongerenactiviteit

Aanvang 20:00 uur

in de Bindingzaal

Lees verder >

Nieuws

9 september 2018

Flyer met activiteiten van september t/m januari

Lees verder >

29 augustus 2018

Programma Vredesweek 2018 - 'Generaties voor Vrede'

Activiteiten van 16 t/m 22 september

Lees verder >

27 juli 2018

17e nieuwsbrief van de commissie duurzaamheid

Lees verder >

Preken

26 augustus 2018

Preek 26-08-2018 | Dhr. W. van Bloemen

Lees verder >

Levenslicht

9 september 2018

Levenslicht nr. 5 - juli/augustus 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35