Bazar op zaterdag 15 november!

Actueel

Nieuws

23 september 2014

Bazar op zaterdag 15 november!

Begint het al te kriebelen? Zaterdag 15 november is het weer zover!
Nog maar een paar weken tot de bazar!

Zondag 21 september j.l. hadden we als bazarcommissie onze jaarlijkse opwarmronde. Dit keer deden we dat deels op de Poel. En het was toen al overduidelijk: wij staan helemaal klaar in de startblokken en we trappelen vol ongeduld totdat we los mogen gaan. Maar we hopen natuurlijk dat dit voor ons allemaal geldt. Want zaterdag 15 november is onze jaarlijkse inspirerende maar ook spetterende bazar! Heeft u deze datum al omcirkeld in uw agenda?

Waar maakt u ons blij mee? Opslagruimte, producten en leuke ideeën
We zijn nog op zoek naar tijdelijke opslagruimte in de weken voorafgaand aan de bazar. Het is eenmalig. Als u ons hiermee kunt helpen, neemt u dan contact op met Jaap van Leeuwen: 0297 32 29 17.
In de week voorafgaande aan de bazar kunt u vanaf woensdagmiddag 12 november tot en met vrijdagmiddag 14 november 13:00 uur weer uw spullen komen inleveren: boeken, video’s, dvd’s, lp’s, rommelmarktspullen, kleine meubels, kleding, schoenen, enzovoort. Dat moet dan wel gaan om schone, in goede staat verkerende, spullen. Er is geen plaats voor oude computers en toebehoren, geen beeldbuis-tv’s en geen grote meubels. Onze ruimte is namelijk beperkt. We rekenen op uw begrip hiervoor. Wel hopen wij op uw Douwe Egberts waardepunten en uw bloemenzegels! Achter in de kerk staat hiervoor het bekende mandje. En vanzelfsprekend willen we ook de bekende ‘lege verpakkingen’, met touwtje eraan…
En heeft u nog een leuk idee voor een nieuwe ‘attractie’ op onze bazar, ook dan houden wij ons van harte aanbevolen.
Meldt u aan voor loten voor de ‘grote verloting’
Op de bazardag zelf is het niet meer mogelijk, maar als u nog loten voor de grote verloting wilt kopen of u wilt ze alvast reserveren voor volgende jaren, laat dit dan aan Aaltje Buis weten: 0297 32 00 41. Een boekje van 5 loten kost € 5,-. Er zijn altijd prachtige prijzen te winnen!
Komt u helpen? Er is altijd heel veel menskracht nodig!
Wij rekenen altijd op een zo groot mogelijk aantal vrijwilligers. Er moet heel veel werk verzet worden in de dagen voorafgaand aan de bazar. Heeft u nog tijd over in de periode vanaf 12 november, dan bent u bijzonder welkom om te komen helpen bij de opbouw. Maar ook op de bazardag zelf kunnen we echt heel veel hulp gebruiken! Meldt u zich aan bij Elise Moolhuijsen (0297 34 06 84) of bij Nelleke de Graaff (0297-343095).
Bakkers (m/v) gezocht!
Ook dit jaar hopen we weer op veel bak-inbreng voor ons restaurant tijdens de bazar. We laten ons graag door uw baktalent verrassen. Wilt u iets lekkers bakken, schrijf u in via de intekenlijsten of doe het persoonlijk bij Yvonne Lamers (tel: 0297 34 25 34). Wij ontvangen graag uw versgebakken gebak de avond vóór de bazar, zodat we weten waar we aan toe zijn.
Wat doen we met de opbrengst?
In het volgende Levenslicht leest u de laatste details over de bazar. Ook leest u dan uitgebreid over de goede doelen van dit jaar. 50% van de opbrengst gaat naar onze Doopsgezinde Gemeente en de overige 50% zal wederom naar een selectief aantal goede doelen gaan.

Klik hier voor de poster van de bazar.

 

« Terug

Agenda

19
september

Vredesweek | jongerenactiviteit

Aanvang 20:00 uur

in de Bindingzaal

Lees verder >

Nieuws

9 september 2018

Flyer met activiteiten van september t/m januari

Lees verder >

29 augustus 2018

Programma Vredesweek 2018 - 'Generaties voor Vrede'

Activiteiten van 16 t/m 22 september

Lees verder >

27 juli 2018

17e nieuwsbrief van de commissie duurzaamheid

Lees verder >

Preken

26 augustus 2018

Preek 26-08-2018 | Dhr. W. van Bloemen

Lees verder >

Levenslicht

9 september 2018

Levenslicht nr. 5 - juli/augustus 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35