Feestelijk afscheid van br. Jan Broere jr.

Nieuws

22 juni 2015

Feestelijk afscheid van br. Jan Broere jr.

Feestelijk afscheid van br. Jan Broere jr. als Westhillwerker

Op zondag 21 juni kwam jong en oud naar de met bloemen en vlaggen versierde Doopsgezinde Kerk om afscheid te nemen van Jan Broere. Tijdens de open ruimte van de kerkdienst werd Jan verrast door een grote groep kinderen en jongeren die het speciaal voor hem gemaakte feestlied samen met alle kerkgangers, enthousiast zong. De jongste kinderen overhandigden Jan een boeket van zelfgemaakte bloemen. Zr. Miekje overhandigde namens de Gemeente het afscheidscadeau: een schilderij, gemaakt door Karin Borgman.

Veel kinderen maar ook volwassenen zijn Jan, in de periode dat hij als Westhillwerker verbonden was aan de Gemeente, tegengekomen, zoals tijdens de zondagsschooluurtjes en projecten in de kerkdiensten, tijdens de repetities en uitvoeringen van de kersmusicals, maar ook op de verschillende openbare bassischolen waar Jan jarenlang godsdienstonderwijs gaf. Bijna 12 jaar was Jan hét gezicht van de Westhill. De creatieve projecten waarin de Bijbelse verhalen gelinkt werden aan het leven van alledag herinnerde iedereen zich nog goed.

Na afloop van de dienst waren er voor iedereen taartjes, koffie en lunchbolletjes en konden (oud)Westhillleiding, kinderen en jongeren, (oud)collega’s, gemeenteleden en vrienden Jan de hand schudden en bedanken tijdens een gezellig en feestelijk samenzijn. Iedereen die dat wilde kon op de foto!

 

 

 

« Terug

Agenda

22
juli

Kerkdienst | ds. Wies Blomjous

Aanvang 10:00 uur

Lees verder >

Nieuws

14 juli 2018

Nieuws uit Vledder | Ouderenreis 2018

Lees verder >

8 juli 2018

Terugblik Ringdag

Lees verder >

2 juli 2018

Afscheid ds. Liesbet Geijlvoet - een fotoverslag van 24 juni

Lees verder >

18 juni 2018

Gelegenheidskoor voor Vredesdienst op 16 september

Lees verder >

4 juni 2018

Extra Gemeentevergadering op 22 juli

Aanvang 11.30 uur

Lees verder >

Preken

15 juli 2018

Preek 15-07-2018 | Zr. F. Riesmeijer

Lees verder >

Levenslicht

21 juli 2018

Levenslicht nr. 4 - juni 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35