Bazar

Nieuws

19 oktober 2010

Bazarnieuws deel 1

Zaterdag 13 november bazar: we hebben er weer zin in!
Nee, we worden het nog lang niet zat. Sterker nog: het kan niet snel genoeg 13 november zijn en dat geldt hopelijk ook voor u allen! Onze jaarlijkse bazar komt er weer aan. En velen van ons zijn al volop bezig met de voorbereidingen. En wat de opbrengst ook mag worden, het wordt vast weer een succes. Voor velen is de bazar een feest met een serieus doel: het inzamelen van geld voor een aantal goede doelen. 50% van de opbrengst gaat naar die goede doelen, de overige 50% is voor onze eigen Gemeente. Klik hier voor de bazardoelen 2010.

Inzamelen spullen
Vanaf woensdagmiddag 10 november 13.00 uur t/m vrijdagmiddag 12 november 13.00 uur rekenen wij op uw spullen: boeken, video’s, dvd’s, lp’s, rommelmarktspullen, kleine meubels (dus geen grote zoals bedden, eettafels, enz.), kleding, schoenen, enz. Vanzelfsprekend zijn uw spullen schoon en in goede staat. Net als de afgelopen paar jaar willen we geen oude computers en toebehoren meer ontvangen. We rekenen op uw begrip hiervoor. Wel zijn uw Douwe Egberts waardepunten en bloemenzegels altijd van harte welkom. Achter in de kerk staat hiervoor een mandje.
 

Loten voor de ‘grote verloting’
Op de bazardag zelf is het niet meer mogelijk, maar als u nog loten voor de grote verloting wilt kopen of u wilt ze alvast reserveren voor volgende jaren, laat dit dan aan Aaltje Buis weten, tel. 32 00 41. Een boekje van vijf loten kost € 5,-. Zoals alle jaren, zijn er ook dit jaar weer veel leuke prijzen te winnen.
 

Hulp bij opbouw en op de bazardag zelf altijd gewenst
Een groot aantal vrijwilligers verwerkt alle inbreng en zorgt ervoor dat al uw bijdragen op de juiste plek terechtkomen. Als u in deze week nog tijd over hebt, dan bent u bijzonder welkom om te komen helpen bij de opbouw. Meldt u zich daarvoor bij Elise Moolhuijsen, tel. 34 06 84 of bij Nelleke de Graaff, tel. 34 30 95. Dit geldt natuurlijk ook als u op de bazardag zelf nog zou willen helpen! Met nadruk willen we nog melden dat u uw spullen niet vóór woensdag 10 november 13.00 uur kunt brengen, omdat het dan in de weg staat!

Zelfgebakken gebak voor in het restaurant
Er loopt veel baktalent rond. Voor het restaurant tijdens de bazar hopen wij dat velen iets lekkers willen bakken. Verras ons met uw heerlijke baksels! Wilt u iets lekkers bakken en heeft u zich daarvoor nog niet aangemeld op de inschrijflijst, doet u dit dan alsnog bij Yvonne Lamers, tel. 34 25 34. Wij ontvangen graag uw versgebakken gebak de avond vóór de bazar, zodat we weten waar we aan toe zijn.
 

Een dag voor jong en oud!
Laat ons kerkgebouw ook dit jaar weer vollopen! Iedereen is welkom, oud en jong, van alle gezindten, van doorgewinterde rommelmarktbezoekers tot zusters en broeders uit den lande, buren, familie, vrienden en toevallige voorbijgangers. Als u zich heeft ingeschreven om op een bepaald deel van de dag te komen helpen, dan verwachten wij u ook op die tijden. U krijgt hierover geen (persoonlijk) bericht meer. Tijdens de ‘koffieronde’ voor aanvang van de bazar hoort u waar u bent ingedeeld. Start u pas later op de bazardag, meldt u zich dan bij een van de stafleden, Nelleke de Graaff of Elise Moolhuijsen.

Zaterdag 13 november begint de bazar precies om 10.30 uur!

Namens de bazarcommissie, Nico Eveleens

« Terug

Agenda

22
juli

Kerkdienst | ds. Wies Blomjous

Aanvang 10:00 uur

Lees verder >

Nieuws

14 juli 2018

Nieuws uit Vledder | Ouderenreis 2018

Lees verder >

8 juli 2018

Terugblik Ringdag

Lees verder >

2 juli 2018

Afscheid ds. Liesbet Geijlvoet - een fotoverslag van 24 juni

Lees verder >

18 juni 2018

Gelegenheidskoor voor Vredesdienst op 16 september

Lees verder >

4 juni 2018

Extra Gemeentevergadering op 22 juli

Aanvang 11.30 uur

Lees verder >

Preken

15 juli 2018

Preek 15-07-2018 | Zr. F. Riesmeijer

Lees verder >

Levenslicht

21 juli 2018

Levenslicht nr. 4 - juni 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35