Benefietconcert The Griffins ten bate van ‘Hart4OnderwijsNepal’ - 24 maart

Nieuws

19 maart 2019

Benefietconcert The Griffins ten bate van ‘Hart4OnderwijsNepal’ - 24 maart

Zondagmiddag 24 maart a.s. zullen ‘The Griffins’ een benefietconcert geven in de Doopsgezinde Kerk (Zijdstraat 55), waarbij de totale opbrengst ten goede zal komen aan de stichting Hart4OnderwijsNepal.

De toegang is € 10,- en kaarten zijn te koop aan de zaal. De deuren gaan open om 15.00 uur en het concert begint om 15.30 uur en duurt ongeveer 5 kwartier.

The Griffins zijn een zeer getalenteerde zanggroep, bestaande uit 6 dames, onder leiding van Caroline van Bavel en op de vleugel begeleid door Rick Piepers. Twee van de zangeressen, Cynthia van Klingeren en Priscilla Verwoert, komen uit Aalsmeer. Verder bestaat de groep uit Merel Schulte, Elise Eerenberg, Rosalie de Mol en Wendeline Alderlieste. Ze zingen een gevarieerd repertoire van ‘I will survive’ van Gloria Gaynor, tot ‘Bei mir bist du schön’ van The Andrew Sisters en ‘Laat me’ van Ramses Shaffy. Dat ze heel goed kunnen zingen, hebben ze ondertussen de afgelopen 2 jaar al dubbel en dwars bewezen op de Korendag van het KWF in Aalsmeer.

De stichting Hart voor Onderwijs in Nepal richt zich op het werven van fondsen om schoolkinderen in Nepal te voorzien van een ‘scholarship’. Eén ‘scholarship’ bestaat uit een goed gevulde rugzak ter waarde van omgerekend € 70.-. Naast schoeisel, kleding, boeken en schriften, bevat de rugzak al de benodigde materialen om de dagelijkse lessen te kunnen volgen, zoals pennen, stiften, passer en een rekenmachine.

Maar behalve het mogelijk maken van een jaar onderwijs voor zoveel mogelijk kinderen, zet de stichting zich ook in voor de praktische ondersteuning, coaching en toerusting van lokale docenten ter verbetering van het onderwijs in Nepal en het terugdringen van schooluitval. De stichting is opgericht door Pim Hattink en Petra Vosters, waarmee al een lange band bestaat vanuit Aalsmeer, met name vanuit De Binding en de Doopsgezinde Gemeente. Sinds ruim een jaar zit Mark van Leeuwen, directeur van de OBS Kudelstaart en verbonden met de Doopsgezinde Gemeente, in het bestuur van Hart voor Onderwijs Nepal. Mark zal tijdens het concert iets vertellen over het werk van de stichting.

In mei a.s. zullen Jeannette Heil, Priscilla Verwoert, Hans van der Meer en Nico Eveleens samen met Pim en Petra naar Nepal reizen om daar van het op onze bazar ingezamelde geld voor Hart4OnderwijsNepal ‘scholarships’ uit te delen op een school, net als afgelopen jaar al door Mark van Leeuwen namens onze Doopsgezinde Gemeente is gedaan.

Iedereen is zondag van harte uitgenodigd. Hoe meer mensen er komen luisteren, hoe meer ‘scholarships’ er in Nepal uitgedeeld kunnen worden en het is 100% zeker dat het geld goed besteed wordt.

Heeft u nog vragen, dan kunt u een email sturen naar: Griffins4nepal@gmail.com

 

« Terug

Agenda

19
juni

Zinvol Ouder Worden - 'Spijt en dankbaarheid'

Aanvang 10:00 uur

Lees verder >

Nieuws

3 februari 2019

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

Preken

19 mei 2019

Preek 19-05-2019 | Ds. B. Santema

Lees verder >

Levenslicht

25 mei 2019

Levenslicht nr. 3 - april/mei 2019

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35