De bazar komt er aan: zaterdag 10 november!

Nieuws

15 oktober 2012

De bazar komt er aan: zaterdag 10 november!

Ook al zo’n zin de bazar? 10-11-12 is de dag!
We staan volop in de startblokken. We kunnen haast niet wachten voor het zover is. Het maakt bijzondere krachten in ons los. Iedereen draagt zijn of haar beste steentje bij. Je mag wel zeggen dat het een ongekend fenomeen is: de bazar van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer!

Het is altijd een feest voor oud en jong, en ook nog eens voor het goede doel.

Hulp bij opbouw en op de bazardag zelf altijd gewenst
De bazar lukt alleen met de hulp van een groot aantal vrijwilligers. Als u nog tijd over hebt, dan bent u zeer welkom om te komen helpen bij de opbouw en/of op de bazardag zelf. Voor de duidelijkheid: u wordt hiervoor niet persoonlijk gevraagd, maar wij vragen u wel dringend om u hiervoor zelf aan te melden bij Elise Moolhuijsen, tel. 0297 340684 of 06 28 64 41 25.

Wilt u nog iets lekkers bakken? Graag!
Ook dit jaar hopen we op veel bak-inbreng voor ons smulrestaurant. Wilt u ons verrassen met uw baktalent? Laat het Yvonne Lamers weten, tel. 0297 342534. Wij ontvangen graag uw versgebakken gebak de avond vóór de bazar, zodat we weten waar we aan toe zijn.

 Als u zich heeft aangemeld om te komen helpen
Als u zich heeft ingeschreven om op de bazar te komen helpen, dan verwachten wij u ook op die tijd die we met u hebben afgesproken. Let op: u krijgt hierover geen (persoonlijk) bericht meer. Tijdens de 'koffieronde' voor aanvang van de bazar hoort u waar u bent ingedeeld. Start u pas later op de bazardag, meldt u zich dan bij één van de stafleden, Nelleke de Graaff of Elise Moolhuijsen.

Inzamelen spullen vanaf woensdag 7 november
Vanaf woensdagmiddag 7 november 13.00 uur tot en met vrijdagmiddag 9 november 13.00 uur
kunt u uw spullen inleveren: boeken, video’s, dvd’s, lp’s, rommelmarktspullen, kleine meubels (dus geen grote zoals bedden, eettafels e.d.), kleding en schoenen. Natuurlijk weet u dat het gaat om schone, in goede staat verkerende, spullen. We willen geen computers en toebehoren. We rekenen op uw begrip daarvoor.

Voor de goede orde: u kunt uw spullen niet vóór woensdag 7 november 13.00 uur komen brengen, want dan is er nog geen plaats voor!

Graag uw waardepunten en ‘lege verpakkingen
We willen heel graag uw Douwe Egberts waardepunten en bloemenzegels. Ook andere zegels zijn altijd van harte welkom. Achter in de kerk staat hiervoor het bekende mandje. Ook vragen we weer om de lege verpakkingen met een touwtje en een klein cadeautje voor kinderen erin.

Loten voor de ‘grote verloting’
Op de bazardag zelf is het niet meer mogelijk, maar als u nog loten voor de grote verloting wilt kopen of u wilt ze alvast reserveren voor volgende jaren, laat dit dan aan Aaltje Buis weten, tel. 0297 320041. Een boekje van 5 loten kost € 5,-. Zoals alle jaren, zijn er ook dit jaar leuke prijzen te winnen.

Waar gaat het geld naar toe?
De opbrengst van de bazar gaat dit jaar voor 50% naar een 7-tal goede doelen. De overige 50% is voor de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer.

Voor meer informatie over de bazar: cie-bazar@dgaalsmeer.nl.

« Terug

Agenda

19
augustus

Kerkdienst | ds. Ruth Hoogewoud

Aanvang 10:00 uur

Lees verder >

Nieuws

27 juli 2018

17e nieuwsbrief van de commissie duurzaamheid

Lees verder >

14 juli 2018

Nieuws uit Vledder | Ouderenreis 2018

Lees verder >

8 juli 2018

Terugblik Ringdag

Lees verder >

2 juli 2018

Afscheid ds. Liesbet Geijlvoet - een fotoverslag van 24 juni

Lees verder >

18 juni 2018

Gelegenheidskoor voor Vredesdienst op 16 september

Lees verder >

Preken

15 juli 2018

Preek 15-07-2018 | Zr. F. Riesmeijer

Lees verder >

Levenslicht

21 juli 2018

Levenslicht nr. 4 - juni 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35