Bazar groot succes!

Nieuws

13 november 2012

Bazar groot succes!

Bazar 2012 - Opbrengst ruim € 26.000,-!

Wat een dag, wat een sfeer, wat een gezelligheid, wat een mensen en wat een opbrengst”

Jaap van Leeuwen, staflid van de bazarcommissie, kijkt met zeer veel voldoening terug op de prachtige bazar van dit jaar: “Ik zweef nog een beetje en ben nog in de Bazarroes! Wat een dag, wat een spullen, wat een opbrengst, wat een sfeer, wat een gezelligheid, wat een mensen en wat een medewerkers! Om stil van te worden! Ongelofelijk en fantastisch om te mogen meemaken! Moe, maar voldaan zitten, of liever gezegd hangen we hier na te genieten.” Hij weet waarover hij praat, dit was immers niet zijn eerste bazar, en hij heeft gelijk. Het is een unieke dag en er gebeurt iets uitzonderlijks, waar weer heel veel mensen op af zijn gekomen. Meer dan 200 vrijwilligers maken een bazardag met heel veel gezelligheid maar ook met een buitengewone opbrengst. Na aftrek van alle kosten zal er een netto resultaat zijn van ruim € 26.000,=. De helft daarvan is voor de Doopsgezinde Gemeente zelf, maar ruim € 13.000,= kan verdeeld worden over een 7-tal goede doelen.

Eén bazaar met vele winnaars

Naast grote onderdelen als de bloemen- en plantenmarkt, de tweedehands kledingbeurs, de rommelmarkt, het Rad van Avontuur en de boeken en platenmarkt, kent de bazar ook vele kleine en grotere verlotingen en behendigheidsspelletjes. Daarbij gaat het minder om de opbrengst, maar vergroot het de net zo belangrijke gezelligheid. We noemen hier nu slechts enkele van de vele winnaars: de grote quilt is gewonnen door Janny Kroes. Het grappige daarvan is dat ze zelf al heel veel quilts heeft gemaakt. Maar deze had ze natuurlijk nog niet. De zuivelmand is gewonnen door dhr. of mw. Harting, de Fair Trade mand is gewonnen door Lily Schotvanger en Bart Eveleens is de trotse winnaar geworden van de felbegeerde boodschappenmand. De Dippers gaan een optreden, nu ja, zelf noemen ze het altijd een openbare repetitie, verzorgen bij Jan Joore senior of junior, of misschien wel bij beiden.

Bob van der Laarse wist het juiste antwoord op de spaghettivraag

Bob van der Laarse kwam het dichtst bij het juiste antwoord op de vraag hoeveel meter spaghetti in de boom van Coos Buis zat. Het juiste antwoord was 137,44 meter. En je moet wel een timmermansoog hebben om dit ook juist in te kunnen schatten. Margo Uithol wist dan weer het juiste aantal krenten in het krentenbrood: 1.964 schijnen dat er geweest te zijn. Tinie Amsing bij de volwassenen en Renze Goossens bij de kinderen waren de beste sjoelers. Tinie haalde zelfs 151 punten bij het sjoelen, terwijl je bij 30 stenen er slechts 148 kan halen. Bij navraag bleek dit toch te kloppen, er was inderdaad met teveel stenen gegooid.

Alle prijswinnaars zijn hier te vinden.

Om alvast vast te leggen in uw nieuwe agenda: in 2013 is de bazar op zaterdag 16 november.

« Terug

Agenda

22
juli

Kerkdienst | ds. Wies Blomjous

Aanvang 10:00 uur

Lees verder >

Nieuws

14 juli 2018

Nieuws uit Vledder | Ouderenreis 2018

Lees verder >

8 juli 2018

Terugblik Ringdag

Lees verder >

2 juli 2018

Afscheid ds. Liesbet Geijlvoet - een fotoverslag van 24 juni

Lees verder >

18 juni 2018

Gelegenheidskoor voor Vredesdienst op 16 september

Lees verder >

4 juni 2018

Extra Gemeentevergadering op 22 juli

Aanvang 11.30 uur

Lees verder >

Preken

15 juli 2018

Preek 15-07-2018 | Zr. F. Riesmeijer

Lees verder >

Levenslicht

21 juli 2018

Levenslicht nr. 4 - juni 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35