Afscheid ds. Yolande Brandenburg als ouderenpastor

Nieuws

12 juli 2010

Afscheid ds. Yolande Brandenburg als ouderenpastor

In de dienst van zondag 11 juli hebben we afscheid genomen van onze ouderenpastor ds. Yolande Brandenbrug. Yolande ging zelf voor in een prachtige dienst en in de open ruimte werd zij toegesproken door zr. Lyda Zondag, voorzitter van de bezoekcommissie, door ds. Liesbet Geijlvoet, namens het team van de geestelijke leiding en door zr. Cocky Brouwer, voorzitter van de kerkenraad.

Op 1 januari 2008 begon Yolande in deze Gemeente als ouderenpastor, als opvolger van Wim van Leeuwen. Ze is snel vertrouwd geraakt met de Gemeente en heeft in korte tijd heel veel mensen leren kennen. Ze heeft iets opgebouwd in het ouderenwerk en in het bezoek van de zieken. Ze heeft de pastorale groep gestart, is een grote steun geweest voor de bezoekcommissie en heeft haar steentje bijgedragen in het team van de geestelijke leiding, bijvoorbeeld in haar bijdragen in de stille week.

Ze leerde ons ‘geen dag zonder Bach’. Haar liefde voor muziek was steeds weer herkenbaar in haar diensten en wat was het fijn dat juist deze dienst br. Jaap Biesheuvel het orgel bespeelde en zr. Paulien Walch zong. Yolande heeft verschillende rouwdiensten geleid en dat was steeds een heel dierbaar, waardevol afscheid.
We hebben Yolande een cadeau meegeven als dank voor alles wat ze voor ons heeft betekend en als herinnering aan haar tijd in Aalsmeer. Annabella’s, hortensia’s die ook in de voortuin van onze vermaning staan, en nu straks ook bij haar in de tuin in Berkhout. Ook overhandigden we een boek over Aalsmeer. Wij wensen Yolande en Klaas alle goeds voor de toekomst.

 

Dit fotoalbum is alleen aan de kant van de bezoeker zichtbaar.

« Terug

Agenda

22
juli

Kerkdienst | ds. Wies Blomjous

Aanvang 10:00 uur

Lees verder >

Nieuws

14 juli 2018

Nieuws uit Vledder | Ouderenreis 2018

Lees verder >

8 juli 2018

Terugblik Ringdag

Lees verder >

2 juli 2018

Afscheid ds. Liesbet Geijlvoet - een fotoverslag van 24 juni

Lees verder >

18 juni 2018

Gelegenheidskoor voor Vredesdienst op 16 september

Lees verder >

4 juni 2018

Extra Gemeentevergadering op 22 juli

Aanvang 11.30 uur

Lees verder >

Preken

15 juli 2018

Preek 15-07-2018 | Zr. F. Riesmeijer

Lees verder >

Levenslicht

21 juli 2018

Levenslicht nr. 4 - juni 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35