Project van de Westhill in decembermaand

Actueel

Nieuws

11 december 2010

Project van de Westhill in decembermaand

Wij leveren in projectvorm een bijdrage aan het bezoek in de vorm van het aanbieden van fotoboeken en zakgeld aan de 20 kinderen. Met de kinderen zullen we de boeken een persoonlijk tintje geven.

Pax Kinderhulp steunt Armenië op haar eigen wijze. Elk jaar laten ze een groep Armeense kinderen voor vier weken overkomen naar Aalsmeer/Uithoorn. De actie draagt de naam 'Laat uw HART spreken, zij hebben het HARD(T) nodig!' Ze komen in hun koudste maand van het jaar, wanneer sommige scholen dicht zijn. Naast de warmte van een goed geisoleerd huis met verwarming vinden ze hier ook de warmte van een gezinsleven, waar het thuis door de omstandigheden vaak aan ontbreekt.

Welke kinderen komen naar Nederland? Er zijn tienduizenden jongens en meisjes die in aanmerking komen. Pax Kinderhulp probeert in samenwerking met contactpersonen in Armenie elk jaar een groep kinderen te selecteren. Wezen, halfwezen en kinderen die in noodbehuizing wonen, komen in principe als eerste in aanmerking.

Op 16 januari willen we dit met een groepje kinderen doen in Uithoorn, waar de kinderen ’s avonds worden ontvangen. Hierover worden jullie na de kerst nader geïnformeerd. Het collectegeld tijdens de adventsweken besteden we aan het project. Daarnaast zullen de kinderen bij kerkgangers een bijdrage los proberen te peuteren. Kerstmis niet alleen voor je zelf, maar dan denk ook aan een ander die minder heeft.

Geef dus een extraatje aan de collecte op 12 december!

 

« Terug

Agenda

22
september

Vredesweek | Kliederkerk en Burendag

Aanvang 12:00 uur

bij de Open Hof Kerk

Lees verder >

Nieuws

9 september 2018

Flyer met activiteiten van september t/m januari

Lees verder >

29 augustus 2018

Programma Vredesweek 2018 - 'Generaties voor Vrede'

Activiteiten van 16 t/m 22 september

Lees verder >

27 juli 2018

17e nieuwsbrief van de commissie duurzaamheid

Lees verder >

Preken

26 augustus 2018

Preek 26-08-2018 | Dhr. W. van Bloemen

Lees verder >

Levenslicht

9 september 2018

Levenslicht nr. 5 - juli/augustus 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35