Kerstfeesten Westhill

Nieuws

10 december 2013

Kerstfeesten Westhill

Kerstmis: musicaltijd!

In de Doopsgezinde Gemeente worden aanstaande zondag 15 december twee musicals uitgevoerd voor en door kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

De eerste voorstelling is tijdens het jaarlijkse kerstfeest rondom de kerstboom. Iedereen is met de jonge kinderen tot 9 jaar welkom om bij onze kring aan te schuiven. We zingen liedjes, bewonderen de grote boom en lezen het kerstverhaal. Dit jaar gebeurt dat op de wijze van de kerstmusical ‘Het mooiste kerstcadeau’. Koning Balthasar en prinses Yoezra zijn op zoek naar het kerstkind en volgen de ster. Ze willen cadeautjes brengen, maar de prinses maakt van alles mee op haar reis en raakt steeds een cadeautje kwijt aan iemand die dat nodig heeft. Vindt ze de stal nog wel? Volg de ster! Dit sfeervolle kerstfeest begint om 16.00 uur. U bent van harte welkom!

’s Avonds is het de beurt aan de oudere kinderen. Zij voeren de musical ‘Kerstmis vier je SAMEN’ op. Een kleine twintig kinderen hebben weken geoefend: de ene keer in de Karmelkerk, de andere keer in de Doopsgezinde Kerk. Het is namelijk een productie van beide kerken samen. Er is gerepeteerd op de liedjes, de teksten uit het hoofd geleerd en geoefend in toneelspelen. Alle acteurs doen hun best om er een mooie voorstelling van te maken. Het verhaal gaat over de familie Van Zonderen die Kerstmis gaat vieren. Alle spullen zijn van zolder gehaald, inclusief een oud muziekdoosje dat al generaties in de familie is. Hij doet het alleen niet meer. Iedereen doet zijn best om het voor Kerstmis gerepareerd te krijgen. De handige buurman OKAN en zangeres ANS, zelfs opa en oma doen een duit in het zakje. Ook komt er nog een familie langs die een slaapplaats zoekt. Kortom een grappige en mooie opvoering, die natuurlijk goed afloopt. Deze tweede uitvoering begint om 19.30 uur. Een half uur voor de voorstelling gaan de deuren open. U bent als publiek welkom. De toegang is gratis; wel vragen we een vrijwillige bijdrage aan het einde van de voorstelling.

Een week later, op zaterdag 21 december wordt de musical in de Karmelkerk nogmaals uitgevoerd. De voorstelling begint dan om 16.00 uur. De deuren van de kerk zijn vanaf 15.30 uur open. Ook hier gratis toegang, met graag een vrijwillige bijdrage.

 

 

« Terug

Agenda

19
augustus

Kerkdienst | ds. Ruth Hoogewoud

Aanvang 10:00 uur

Lees verder >

Nieuws

27 juli 2018

17e nieuwsbrief van de commissie duurzaamheid

Lees verder >

14 juli 2018

Nieuws uit Vledder | Ouderenreis 2018

Lees verder >

8 juli 2018

Terugblik Ringdag

Lees verder >

2 juli 2018

Afscheid ds. Liesbet Geijlvoet - een fotoverslag van 24 juni

Lees verder >

18 juni 2018

Gelegenheidskoor voor Vredesdienst op 16 september

Lees verder >

Preken

15 juli 2018

Preek 15-07-2018 | Zr. F. Riesmeijer

Lees verder >

Levenslicht

21 juli 2018

Levenslicht nr. 4 - juni 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35