Meer informatie over de bazar

Nieuws

10 november 2014

Meer informatie over de bazar

Bazar op 15 november: ‘We staan te popelen!’

We hebben het er deze dagen heel druk mee: onze jaarlijkse bazar staat voor de deur. Vele vrijwilligers zijn er voor in touw. Vele handen maken licht werk. Het bruist, het zoemt, het vibreert in en om ons kerkgebouw. De bazar is gemeenschapszin in optima forma. Eén ding is zeker: we hebben er zin in!

Wat ga je dit jaar winnen? Ach, dat maakt niet uit. Op de bazar wint iedereen! Voelt u dat niet net zo? A.s. zaterdag 15 november is het weer zover: de bazar is een feest voor jong en oud, en ook nog voor het goede doel! 50% van de opbrengst gaat naar een 8-tal goede doelen en de overige 50% is voor de Doopsgezinde Gemeente.

Als u zich heeft aangemeld om te komen helpen
Als u zich heeft ingeschreven om op de bazar te komen helpen, dan verwachten wij u ook op die tijd die we met u hebben afgesproken. Let op: u krijgt hierover geen (persoonlijk) bericht meer. Tijdens de 'koffieronde' zaterdagmorgen voor aanvang van de bazar hoort u waar u bent ingedeeld. Start u pas later op de bazardag, meldt u zich dan bij één van de stafleden, Nelleke de Graaff of Elise Moolhuijsen.

En ja, we kunnen nog steeds wel wat extra hulp gebruiken. Heeft u nog een paar uurtjes over, dan kunt u dat melden bij Elise, e.moolhuijsen@dgaalsmeer.nl.

Inzamelen spullen vanaf woensdag 12 november
Vanaf woensdagmiddag 12 november 13.00 uur tot en met vrijdagmiddag 14 november 13.00 uur (niet later!) kunt u uw spullen inleveren: boeken, video’s, dvd’s, lp’s, rommelmarktspullen, kleine meubels (dus geen grote zoals bedden, eettafels e.d.), kleding en schoenen. We vertrouwen erop dat het gaat om schone, in goede staat verkerende, spullen. We willen ook geen computers en toebehoren. Voor de goede orde: vóór woensdag 12 november 13.00 uur kunt u nog geen spullen komen brengen, want dan is er nog geen plaats voor en staat het alleen maar in weg. We rekenen op uw begrip hiervoor!

Zaterdag 15 november begint de bazar precies om 10.30 uur
Naast de vele hulp, die we voor deze dag nodig hebben, hopen we natuurlijk ook op vele bezoekers. Want zonder bezoekers is er ook geen opbrengst. Dat is ook onmisbare hulp voor een optimaal resultaat van de dag. Iedereen is van harte welkom. Laten we er met elkaar weer een onvergetelijke dag van maken.

U bent de hele dag welkom. Bij het rad om een heerlijke taart of heel veel andere mooie prijzen te winnen. Bij Coos voor de mooiste boeketten. Bij Howard en zijn team voor prachtige planten. Voor tweedehands kleding, voor boeken en platen, voor de handwerken van het fameuze ‘Dameswerkgezelschap’ (still going strong) en voor de altijd verrassende rommelmarkt binnen en buiten. En natuurlijk ook voor tal van verlotingen, waaronder die van de jaarlijkse grote quilt, van een goed gevulde boodschappenmand, van de reis naar London en van een weekendje Texel…

Wat is de beste tijd om naar de bazar te komen?
Kom vroeg voor de grootste keuze! Kom rond de middag als u heerlijk wilt komen lunchen, kom om 16.00 uur voor het zg. ‘Happy hour’. En kom gerust de hele dag, als u niks van de leukste bazar wilt missen… Dus tot zaterdag!

Voor nadere informatie of voor de aanmelding van hulp: cie-bazar@dgaalsmeer.nl

« Terug

Agenda

22
juli

Kerkdienst | ds. Wies Blomjous

Aanvang 10:00 uur

Lees verder >

Nieuws

14 juli 2018

Nieuws uit Vledder | Ouderenreis 2018

Lees verder >

8 juli 2018

Terugblik Ringdag

Lees verder >

2 juli 2018

Afscheid ds. Liesbet Geijlvoet - een fotoverslag van 24 juni

Lees verder >

18 juni 2018

Gelegenheidskoor voor Vredesdienst op 16 september

Lees verder >

4 juni 2018

Extra Gemeentevergadering op 22 juli

Aanvang 11.30 uur

Lees verder >

Preken

15 juli 2018

Preek 15-07-2018 | Zr. F. Riesmeijer

Lees verder >

Levenslicht

21 juli 2018

Levenslicht nr. 4 - juni 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35