Lunch met gasten van Global Mennonite Peacebuilding Conference and Festival

Agenda

30
juni

Lunch met gasten van Global Mennonite Peacebuilding Conference and Festival

Aanvang 12:15 uur

Op zondag 30 juni komen twee deelnemers van The Global Mennonite Peacebuilding Conference and Festival onze kerkdienst bijwonen waar zij gebruik zullen maken van de open ruimte. Na het koffiedrinken in de Bindingzaal zullen zij met ons lunchen voor ze teruggaan. De lunch zal zijn tussen 12.15 en ongeveer 13.30 uur. Het zou fijn zijn als er enige kerkgangers aanschuiven om met hen van gedachten te wisselen. U bent van harte welkom voor lunch! Graag opgeven op de intekenlijst op de kerktafel of bij Willy Karssing 06-12356607.

Meer gasten Samuel and Mattie Kauffman uit Pennsylvania in de Verenigde Staten bezoeken Nederland met een groep van 12 personen. Zij zullen ook te gast zijn in deze dienst en deelnemen aan de lunch.

Hulp gevraagd We zoeken nog een paar personen voor het maken van twee pannen soep. Graag aanmelden op de lijst of bij Willy.

Info over The Global Mennonite Peacebuilding Conference and Festival
Van 27 t/m 30 juni 2019 vindt de tweede editie van The Global Mennonite Peacebuilding Conference and Festival plaats in Mennorode, Elspeet. Vanuit de hele wereld komen betrokkenen bij (doopsgezind) vredeswerk samen om met elkaar in gesprek te gaan, te reflecteren op theologie, ethiek en theorie. En om ervaringen uit het werkveld en daarbij behorende uitdagingen uit te wisselen. Panelsessies en workshops worden aangeboden over diverse onderwerpen zoals interreligieuze dialoog, racisme, gender-gerelateerd geweld, milieu, vluchtelingenproblematiek en spiritualiteit & vrede. Naast de grotere thema’s worden specifieke contexten belicht, zoals de Indiaanse, Colombiaanse, Syrische en ook de Nederlandse, veelal in workshops gegeven door mensen uit de regio zelf. De conferentie is een samenwerkingsproject van de Algemene Doopsgezinde Sociëteit, de Vrije Universiteit Amsterdam en The Amsterdam Center for Religion and Peace & Justice Studies. Meer informatie via https://www.doopsgezind.nl/dnieuws.php?nr=40699

 

 


 

 

« Terug

Agenda

28
juli

Kerkdienst | br. Hugo van Oudenallen

Aanvang 10:00 uur

Met medewerking van het Aalsmeerse Saxofoonkwartet.

Lees verder >

Nieuws

5 juli 2019

Nieuws uit Zeddam | Vakantieweek 2019

Lees verder >

3 februari 2019

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

Preken

2 juni 2019

Preek 02-06-2019 | Br. B. Middelkoop

Lees verder >

Levenslicht

13 juli 2019

Levenslicht nr. 4 - mei/juni 2019

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35