KliederZin

Actueel

Agenda

23
juni

KliederZin

Aanvang 13:00 uur

KliederZin: Zon en Water

De zomer vieren we met Zon en Water. Dankbaar voor lekker weer, sproeten en tenen in het water!

Vier keer per jaar houden we een kinderviering, per seizoen een keer. En de zomer in Aalsmeer kan maar een ding betekenen: Zon en Water! De poel op, aan het water liggen, zwemmen en varen, echte Aalsmeerders zijn op en rond het water.

Ondanks dat de bijeenkomst toch echt in en rond het kerkgebouw gaat plaatsvinden, halen we het water naar ons toe. Spellen met water, kliederen met waterverf, en wie weet misschien wel zand tussen je tenen.

We willen je verwelkomen voor KliederZin, de ruimte voor een spel en knutselen, tussen 13.00 en 16.00 uur. Dit is inloop, je bent welkom voor de hele middag of voor een momentje. Om 14.30 uur is er een verhaal, een lied en ijsje.

We zien je graag aan Zijdstraat 55 te Aalsmeer. Meer informatie via Franka Riesmeijer, franka@dgaalsmeer.nl.

Wat is KliederZin?
KliederZin is handen uit de mouwen, bouwen, proeven, ontdekken. Kliederzin is voor jong en oud, jong samen met oud. We beginnen met een inloop, waarbij achter in de kerk tafels staan met doe-activiteiten, spelletjes en uitdagingen. Vanaf 13.00 uur is de deur open en is iedereen welkom voor inloop. Of je de hele middag wil komen, of een half uur voor de viering, dat is aan jou! De activiteiten zijn voorbereidend voor de viering, maar beide delen zijn los van elkaar te vieren. De activiteiten vooraf zijn expliciet voor alle leeftijden, sommige dingen iets meer voor kleine kinderen, sommige juist meer voor volwassenen, en andere juist om samen te werken (want zo leer je van elkaar!). Om 14.30 uur is er een kleine viering. Met een verhaal, liedjes, vragen en grapjes vertellen we de jongsten iets over de zomer. De doelgroep hier is van 3 tot 8 jaar oud, met opa’s, oma’s, mamma’s en pappa’s.

 

 

« Terug

Agenda

21
september

Kring Mijdrecht - jubileum

Aanvang 10:00 uur

Lees verder >

Nieuws

3 september 2019

College Tour: 'De Vrede Dienen', Gewetensverhalen - di 24 september

Lees verder >

23 augustus 2019

Vredesweek 22-29 september 2019

Alle activiteiten op een rij!

Lees verder >

23 augustus 2019

Loten grote verloting bazar nu al te koop!

Lees verder >

Preken

Levenslicht

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35