Klimaatpelgrimage Alkmaar-Egmond Binnen op 3 oktober

Nieuws

30 september 2015

Klimaatpelgrimage Alkmaar-Egmond Binnen op 3 oktober

Voor wie er, met het oog op het wandelen met de TheeHuisClub op 1 november (Doe eens gek en loop mee!), een beetje in wil komen, nodigen we je alvast uit voor een prachtige wandeling van Alkmaar naar Egmond Binnen op zaterdag 3 oktober. Dit is een etappe uit de kerkenklimaatloop in het kader van de internationale klimaatconferentie in Parijs. 

Hieronder wat meer info:

Op weg naar de klimaattop in Parijs organiseren kerken uit heel Europa een klimaatloop. Op zaterdag 3 oktober en zondag 4 oktober is de klimaatloop in de regio Alkmaar, met als thema Rechtvaardigheid. De wandeltocht begint zaterdag om 10.00 uur op het Waagplein in Alkmaar. Er volgt een prachtige route via Heiloo naar de Abdij van Egmond, en voor wie wil op zondag van Heiloo naar Castricum. Tijdens de tocht wordt op bijzondere plekken een moment van bezinning verzorgd. Een pelgrimage voor iedereen die wereldleiders wil aanmoedigen om samen de weg naar een leefbare toekomst in te slaan. Zie voor meer informatie de bijgaande flyer. Aanmelden kan via www.klimaatloop.nl.

Wil je meelopen op 3 oktober en gezamenlijk vanuit Aalsmeer met Openbaar Vervoer ernaartoe, meld je aan bij Hans van der Meulen, tel. 344789 en Mariska de Graaf, tel. 321538 of cie-duurzaamheid@dgaalsmeer.nl.

« Terug

Agenda

22
maart

Kring Oase

Aanvang 14:30 uur

Lees verder >

Nieuws

22 februari 2018

Gebedsmoment veertigdagentijd

Lees verder >

18 februari 2018

Veertigdagentijdproject voor Stichting Vluchteling Studenten UAF

Lees verder >

4 februari 2018

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

30 januari 2018

Passieronde veertigdagentijd

Start op 21 februari

Lees verder >

Preken

Levenslicht

10 maart 2018

Levenslicht nr. 1 - januari/februari 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35