Ouderenreis 2010: Dag 1

Nieuws

27 juni 2010

Ouderenreis 2010: Dag 1

Zaterdag

Al vroeg stond iedereen bij de bus. We hadden er zin in en om iets over negenen vertrokken we, uitgezwaaid door veel familie en vrienden.

De eerste stop was in Scherpenzeel, waar we genoten van koffie en gebak. Toen weer snel door naar Zeddam waar we om ongeveer half een aankwamen. Daar zaten de fietsenbrengers al op het terras op ons te wachten. We konden meteen aanschuiven voor een heerlijke lunch. Intussen werden onze koffers naar de kamers gebracht.

Na het inrichten van de kamers en wat uitrusten van de reis (al stapte een aantal ook al direct op de fiets of ging een wandelingetje maken) stond de thee al weer voor ons klaar op het terras. We zochten allemaal de schaduw op want het was warm. Na de thee deden we een kennismakingsspel d.m.v. een interview. We hoorden toch weer dingen van elkaar die we nog niet wisten en zeker voor de deelnemers die voor het eerst meegaan heel leerzaam. We waren nog niet eens helemaal klaar toen het alweer tijd voor het diner was. Ja, eten en drinken is heel belangrijk. Als het eten deze week zo blijft hebben we het heel goed.

Na overleg besloten we het avondprogramma uit te stellen tot zondagavond. Iedereen was moe van de reis en door de warmte. Dus besloten we deze eerste dag met het Wachterslied, waarna iedereen die dat wilde naar z’n kamer kon. Velen genoten echter toch nog een poosje van de mooie avond en namen nog een drankje op het terras. We hoorden vaak dat dit toch wel echt vakantie is.

Een hartelijke groet aan iedereen, Loes.

 

Dit fotoalbum is alleen aan de kant van de bezoeker zichtbaar.

« Terug

Agenda

11
december

Kerkenraadsvergadering

Aanvang 19:30 uur

Lees verder >

Nieuws

4 december 2017

Familiekerstfeest onder de boom

Op zondag 17 december om 16.00 uur

Lees verder >

3 december 2017

Adventsproject 'Hart voor onderwijs' in Nepal

Lees verder >

27 november 2017

Prijswinnaars van de bazar

Lees verder >

13 november 2017

Films en interviews 75 jaar kampen

Lees verder >

30 oktober 2017

De beuk is gekapt

Lees verder >

Preken

Levenslicht

9 december 2017

Levenslicht nr. 7 - oktober/november 2017

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35