Zin-Inn: lezing door Wereld Natuur Fonds

Nieuws

26 mei 2015

Zin-Inn: lezing door Wereld Natuur Fonds

Lezing Zin-Inn 2 juni: De bewuste consument en zijn voetafdruk

“Een betere wereld begint bij jezelf.” Iedereen kent de slogan, maar hoe waar is dit nog? Enorme hoeveelheden schadelijke gassen van de industrie, internationaal overleg tussen landen over de toegestane uitstoot en wereldwijde problemen door het veranderende klimaat. Wat kunnen wij hier aan doen, als individuen?

Als consumenten hebben we echter behoorlijk veel macht, hoe en waar wij spenderen bepaalt heel veel. Daarom organiseert de Zin-Inn in samenwerking met de Duurzaamheidscommissie van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer op 2 juni een lezing over bewust consumeren en onze voetafdruk. Hiervoor hebben we Wouter Leer van het Wereld Natuur Fonds uitgenodigd als spreker. Als adviseur Footprint en Innovatie zal hij deze avond op een heldere en aanstekelijke manier duidelijk maken hoe onze leefgewoonten invloed hebben op de natuur in de wereld. Als u een tablet of Ipad heeft, neem deze dan mee: we gaan onze ecologische voetafdruk meten, en dat kan via een eenvoudige test. Het levert vast veel inzicht en een levendige discussie op. Tot ziens op dinsdagavond 2 juni.

De avond in de Bindingzaal begint om 20.00 uur, de inloop is vanaf 19.30 uur, met koffie en thee. Toegangsprijs: 5 euro. Meer informatie via zininn@dgaalsmeer.nl.

« Terug

Agenda

22
maart

Kring Oase

Aanvang 14:30 uur

Lees verder >

Nieuws

22 februari 2018

Gebedsmoment veertigdagentijd

Lees verder >

18 februari 2018

Veertigdagentijdproject voor Stichting Vluchteling Studenten UAF

Lees verder >

4 februari 2018

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

30 januari 2018

Passieronde veertigdagentijd

Start op 21 februari

Lees verder >

Preken

Levenslicht

10 maart 2018

Levenslicht nr. 1 - januari/februari 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35