Bazar: Hulp gevraagd van 13 t/m 16 november

Nieuws

23 september 2013

Bazar: Hulp gevraagd van 13 t/m 16 november

Ook zo’n zin in de Bazar?

Zaterdag 16 november is het weer zover!  De voorbereidingen achter de schermen zijn al in volle gang. Velen staan te popelen, zoveel is zeker. Nog maar een aantal weken en het is tijd voor één van onze hoogtepunten van het jaar: de bazar.

Mogen we op u rekenen in de week van 13 t/m 16 november?

Zoals altijd zoeken we ook dit jaar weer hulp van vele handen. Die hulp is bijzonder welkom vanaf woensdag 13 november tot en met zaterdag 16 november. U kan zich hiervoor aanmelden bij Elise Moolhuijsen. Dat kan telefonisch: 0297 - 340 684, maar het mag ook via e-mail: e.moolhuijsen@dgaalsmeer.nl. Hoe meer hulp, hoe makkelijker alles weer voor elkaar komt. Alle hulp is welkom, hoe bescheiden ook. Al is het maar voor een paar uurtjes, we kunnen het vast gebruiken. En tot nu toe zijn we nog nooit teleurgesteld in de bakcapaciteiten van onze Gemeente. We rekenen als vanouds op heerlijke taarten en cakes voor ons restaurant.

Ook welkom: waardepunten en bestellingen voor lotenboekjes

Op de bazar gelden vele tradities. Zo willen we u ook weer vragen om uw Douwe Egberts waardepunten, maar ook bloemenzegels, en eigenlijk alle punten of zegels waarmee we iets voor de bazar kunnen aanschaffen, te sparen en in te leveren. Het mandje staat al paraat achter in de kerk. En niet te vergeten willen we ‘lege verpakkingen’! Vanzelfsprekend is er een grote verloting en alle loten moeten verkocht worden. Heeft u nog geen loten, bel dan met Aaltje Buis (tel: 0297 - 320 041). U kunt u daar ook melden als u één of meerdere extra lotenboekje(s) wilt ontvangen. Een boekje van 5 loten kost slechts € 5,- en u maakt daarmee kans op het winnen van vele leuke prijzen.

Voor welke doelen we dit jaar graag geld willen inzamelen wordt op een later moment op deze website kenbaar gemaakt.

« Terug

Agenda

11
december

Kerkenraadsvergadering

Aanvang 19:30 uur

Lees verder >

Nieuws

4 december 2017

Familiekerstfeest onder de boom

Op zondag 17 december om 16.00 uur

Lees verder >

3 december 2017

Adventsproject 'Hart voor onderwijs' in Nepal

Lees verder >

27 november 2017

Prijswinnaars van de bazar

Lees verder >

13 november 2017

Films en interviews 75 jaar kampen

Lees verder >

30 oktober 2017

De beuk is gekapt

Lees verder >

Preken

Levenslicht

9 december 2017

Levenslicht nr. 7 - oktober/november 2017

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35