Feestelijk afscheid van br. Jan Broere jr.

Nieuws

22 juni 2015

Feestelijk afscheid van br. Jan Broere jr.

Feestelijk afscheid van br. Jan Broere jr. als Westhillwerker

Op zondag 21 juni kwam jong en oud naar de met bloemen en vlaggen versierde Doopsgezinde Kerk om afscheid te nemen van Jan Broere. Tijdens de open ruimte van de kerkdienst werd Jan verrast door een grote groep kinderen en jongeren die het speciaal voor hem gemaakte feestlied samen met alle kerkgangers, enthousiast zong. De jongste kinderen overhandigden Jan een boeket van zelfgemaakte bloemen. Zr. Miekje overhandigde namens de Gemeente het afscheidscadeau: een schilderij, gemaakt door Karin Borgman.

Veel kinderen maar ook volwassenen zijn Jan, in de periode dat hij als Westhillwerker verbonden was aan de Gemeente, tegengekomen, zoals tijdens de zondagsschooluurtjes en projecten in de kerkdiensten, tijdens de repetities en uitvoeringen van de kersmusicals, maar ook op de verschillende openbare bassischolen waar Jan jarenlang godsdienstonderwijs gaf. Bijna 12 jaar was Jan hét gezicht van de Westhill. De creatieve projecten waarin de Bijbelse verhalen gelinkt werden aan het leven van alledag herinnerde iedereen zich nog goed.

Na afloop van de dienst waren er voor iedereen taartjes, koffie en lunchbolletjes en konden (oud)Westhillleiding, kinderen en jongeren, (oud)collega’s, gemeenteleden en vrienden Jan de hand schudden en bedanken tijdens een gezellig en feestelijk samenzijn. Iedereen die dat wilde kon op de foto!

 

 

 

« Terug

Agenda

22
maart

Kring Oase

Aanvang 14:30 uur

Lees verder >

Nieuws

22 februari 2018

Gebedsmoment veertigdagentijd

Lees verder >

18 februari 2018

Veertigdagentijdproject voor Stichting Vluchteling Studenten UAF

Lees verder >

4 februari 2018

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

30 januari 2018

Passieronde veertigdagentijd

Start op 21 februari

Lees verder >

Preken

Levenslicht

10 maart 2018

Levenslicht nr. 1 - januari/februari 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35