Bazar komt er aan!

Nieuws

17 oktober 2011

Bazar komt er aan!

De ‘bruisdag’ komt er aan: zaterdag 12 november begint de bazar precies om 10.30 uur.

Voor je het weet is het weer zover. Velen van u zijn er ook vast al mee bezig op enigerlei wijze. Hopelijk wordt het ook dit jaar weer een feest met jong en oud voor het goede doel. 50% van de opbrengst gaat naar een aantal goede doelen, de overige 50% is voor onze eigen Doopsgezinde Gemeente.

Inzamelen spullen vanaf woensdag 9 november
Vanaf woensdag 9 november 13.00 uur t/m vrijdag 11 november 13.00 uur kunt u weer uw spullen komen inleveren: boeken, video’s, dvd’s, lp’s, rommelmarktspullen, kleine meubels (dus geen grote zoals bedden, eettafels, enz.), kleding, schoenen, enz. Het moet dan wel gaan om schone, in goede staat verkerende, spullen. Net als voorgaande jaren zeggen we nee tegen oude computers en toebehoren. We rekenen op uw begrip hiervoor. Wel zijn uw Douwe Egberts waardepunten en bloemenzegels altijd van harte welkom, evenals allerlei andere spaarpunten bijvoorbeeld van de markt, het Stoepje, enz. Achter in de kerk staat hiervoor het bekende mandje. 

Loten voor de ‘grote verloting’
Op de bazardag zelf is het niet meer mogelijk, maar als u nog loten voor de grote verloting wilt kopen of u wilt ze alvast reserveren voor volgende jaren, laat dit dan aan Aaltje Buis weten. Een boekje van vijf loten kost € 5,-. Zoals alle jaren, zijn er ook dit jaar weer heel leuke prijzen te winnen.

Hulp bij opbouw en op de bazardag zelf altijd gewenst
Een groot aantal vrijwilligers verwerkt alle inbreng en zorgt ervoor dat al uw bijdragen op de juiste plek terechtkomen. Als u in deze week nog tijd over hebt, dan bent u bijzonder welkom om te komen helpen bij de opbouw. Meldt u zich daarvoor bij Elise Moolhuijsen of bij Nelleke de Graaff. Dit geldt natuurlijk ook als u op de bazardag zelf nog zou willen helpen!

Misschien ten overvloede, maar u kunt uw spullen niet vóór woensdag 9 november 13.00 uur komen brengen!

Wilt u nog iets lekkers bakken? Graag!
Ook dit jaar hopen we weer op veel bak-inbreng voor ons restaurant tijdens de bazar. We laten ons graag door uw baktalent verrassen. Wilt u iets lekkers bakken en heeft u zich daarvoor nog niet aangemeld op de inschrijflijst, doet u dit dan alsnog bij Yvonne Lamers. Wij ontvangen graag uw versgebakken gebak de avond vóór de bazar, zodat we weten waar we aan toe zijn.

Als u zich heeft aangemeld om te komen helpen
Als u zich heeft ingeschreven om op de bazar te komen helpen, dan verwachten wij u ook op de tijd die we met u hebben afgesproken. Let op: u krijgt hierover geen (persoonlijk) bericht meer. Tijdens de ‘koffieronde’ voor aanvang van de bazar hoort u waar u bent ingedeeld. Start u pas later op de bazardag, meldt u zich dan bij een van de stafleden, Nelleke de Graaff of Elise Moolhuijsen.

 

Hulpoproep

« Terug

Agenda

14
december

Kring Oase

Aanvang 14:30 uur

Lees verder >

Nieuws

4 december 2017

Familiekerstfeest onder de boom

Op zondag 17 december om 16.00 uur

Lees verder >

3 december 2017

Adventsproject 'Hart voor onderwijs' in Nepal

Lees verder >

27 november 2017

Prijswinnaars van de bazar

Lees verder >

13 november 2017

Films en interviews 75 jaar kampen

Lees verder >

30 oktober 2017

De beuk is gekapt

Lees verder >

Preken

Levenslicht

9 december 2017

Levenslicht nr. 7 - oktober/november 2017

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35