Zin-Inn: Lezing van ds. Carel ter Linden op 18 februari

Nieuws

13 februari 2014

Zin-Inn: Lezing van ds. Carel ter Linden op 18 februari

Zin-Inn: Lezing ds. Carel ter Linden in doopsgezinde kerk

‘Wat doe ik hier in GODSNAAM?’

Op dinsdag 18 februari geeft ds. Carel ter Linden de lezing naar aanleiding van zijn boek ‘Wat doe ik hier in GODSNAAM?’.

De lezing wordt georganiseerd door de Zin-Inn van de Doopsgezinde Gemeente m.m.v. Boekhuis Aalsmeer.

 

Geïnspireerd door de mensen om hem heen, ervaart Carel ter Linden tijdens zijn leven een verandering in de wijze waarop hij zich verhoudt tot het geloof en de verhalen uit de Bijbel. Het idee dat de wereld en het leven een diepe betekenis moeten hebben, een verborgen Zin, raakt hij langzaam kwijt. Natuurlijk wil hij wel een zin aan zijn leven geven, maar dat is een zin zonder hoofdletter. Ter Linden kan zich echter geen leven voorstellen zonder de verhalen van het Oude en Nieuwe Testament en de diepe wijsheid die daarin ligt opgeslagen. Zijn boek ‘Wat doe ik hier in GODSNAAM?’ is het verslag van een spirituele zoektocht en een uiterst persoonlijk verhaal.

De Zin-Inn, een initiatief van de Doopsgezinde Gemeente in Aalsmeer, komt met een aantrekkelijk aanbod van activiteiten op het gebied van zingeving en spiritualiteit, met o.a. cursussen en lezingen voor een groot publiek. Maar ook met een aanbod voor mensen die liever niet praten maar doen. De Zin-Inn is bedoeld voor iedereen die zich aangesproken voelt en is een plek voor mensen om elkaar te ontmoeten.

De lezing van ds. Carel ter Linden begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur is er koffie en thee. Toegangsprijs € 5,-. Doopsgezinde Gemeente, Zijdstraat 55, www.dgaalsmeer.nl. U bent van harte welkom de lezing bij te wonen. In verband met de organisatie en de verwachte belangstelling vragen wij u zich van tevoren aan te melden via zininn@dgaalsmeer.nl, maar ook als u zich niet hebt aangemeld bent u natuurlijk van harte welkom.

 

 Carel ter Linden, foto gemaakt door Patricia Börger.

« Terug

Agenda

22
maart

Kring Oase

Aanvang 14:30 uur

Lees verder >

Nieuws

22 februari 2018

Gebedsmoment veertigdagentijd

Lees verder >

18 februari 2018

Veertigdagentijdproject voor Stichting Vluchteling Studenten UAF

Lees verder >

4 februari 2018

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

30 januari 2018

Passieronde veertigdagentijd

Start op 21 februari

Lees verder >

Preken

Levenslicht

10 maart 2018

Levenslicht nr. 1 - januari/februari 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35