Afscheid ds. Yolande Brandenburg als ouderenpastor

Nieuws

12 juli 2010

Afscheid ds. Yolande Brandenburg als ouderenpastor

In de dienst van zondag 11 juli hebben we afscheid genomen van onze ouderenpastor ds. Yolande Brandenbrug. Yolande ging zelf voor in een prachtige dienst en in de open ruimte werd zij toegesproken door zr. Lyda Zondag, voorzitter van de bezoekcommissie, door ds. Liesbet Geijlvoet, namens het team van de geestelijke leiding en door zr. Cocky Brouwer, voorzitter van de kerkenraad.

Op 1 januari 2008 begon Yolande in deze Gemeente als ouderenpastor, als opvolger van Wim van Leeuwen. Ze is snel vertrouwd geraakt met de Gemeente en heeft in korte tijd heel veel mensen leren kennen. Ze heeft iets opgebouwd in het ouderenwerk en in het bezoek van de zieken. Ze heeft de pastorale groep gestart, is een grote steun geweest voor de bezoekcommissie en heeft haar steentje bijgedragen in het team van de geestelijke leiding, bijvoorbeeld in haar bijdragen in de stille week.

Ze leerde ons ‘geen dag zonder Bach’. Haar liefde voor muziek was steeds weer herkenbaar in haar diensten en wat was het fijn dat juist deze dienst br. Jaap Biesheuvel het orgel bespeelde en zr. Paulien Walch zong. Yolande heeft verschillende rouwdiensten geleid en dat was steeds een heel dierbaar, waardevol afscheid.
We hebben Yolande een cadeau meegeven als dank voor alles wat ze voor ons heeft betekend en als herinnering aan haar tijd in Aalsmeer. Annabella’s, hortensia’s die ook in de voortuin van onze vermaning staan, en nu straks ook bij haar in de tuin in Berkhout. Ook overhandigden we een boek over Aalsmeer. Wij wensen Yolande en Klaas alle goeds voor de toekomst.

 

Dit fotoalbum is alleen aan de kant van de bezoeker zichtbaar.

« Terug

Agenda

14
december

Kring Oase

Aanvang 14:30 uur

Lees verder >

Nieuws

4 december 2017

Familiekerstfeest onder de boom

Op zondag 17 december om 16.00 uur

Lees verder >

3 december 2017

Adventsproject 'Hart voor onderwijs' in Nepal

Lees verder >

27 november 2017

Prijswinnaars van de bazar

Lees verder >

13 november 2017

Films en interviews 75 jaar kampen

Lees verder >

30 oktober 2017

De beuk is gekapt

Lees verder >

Preken

Levenslicht

9 december 2017

Levenslicht nr. 7 - oktober/november 2017

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35