Laatste nieuws over de Westhill

Actueel

Nieuws

11 mei 2013

Laatste nieuws over de Westhill

Laatste drie bijeenkomsten

Het seizoen is bijna afgelopen. Er zijn nog drie Westhill-bijeenkomsten. 

Aanstaande zondag op 12 mei (Moederdag) is de laatste gewone keer. Jip en Didier staan klaar om de kinderen een goed uurtje te geven. Het gaat over opgroeien, dicht bij je moeder en die steeds een beetje loslaten. Net als de moeders moeten doen, andersom.

Misschien hebben jullie nog geld in te brengen voor het HEITJE project voor de Wensambulance? Dit zou ik dan graag ontvangen, zodat het geld kan worden overgemaakt naar de stichting. Ben je er zondag niet? Je mag het bedrag ook laten weten via de mail of naar mij overmaken; dan zorg ik dat het op de bestemming komt. We willen het graag afsluiten!

Een week later is het Pinksteren, 19 mei. Waarschijnlijk beginnen we zoals gewoonlijk op feestdagen in de kerk en doen daarna iets om dat te verwerken. We hebben misschien een eindpresentatie in de kerk. Mirelle, Lucinda en ikzelf zijn er om met de kinderen te werken.

De laatste keer is op zondag 26 mei. Een speciale dienst voor ouders en kinderen, rondom een brochure met kinderboekentips rondom het thema Afscheid. Zo nemen we voorlopig afscheid van het seizoen! Binnenkort volgt een (jaja!) huiswerkopdracht voor deze dienst. De kinderen staan centraal met hun ervaringen rondom het thema. Dit combineren we met inbreng van volwassenen. Een viering voor iedereen samen!

Afsluiting Schoorl: Deze zullen we houden op zondag 16 juni van half 2 tot 7 uur. Voor kinderen van 4 jaar tot 13 jaar. Heb je belangstelling om mee te gaan? Mail dit dan even door met daarbij de eventuele mogelijkheid om kinderen te halen of brengen naar Schoorl.  De kosten voor de middag met maaltijd zijn zoals altijd 5 euro. Nadere gegevens zal ik later sturen.

Tot zover,

Groeten, Jan Broere

« Terug

Agenda

20
februari

Bijbelavondkring

Aanvang 20:00 uur

Lees verder >

Nieuws

4 februari 2018

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

30 januari 2018

Passieronde veertigdagentijd

Start op 21 februari

Lees verder >

21 januari 2018

Oecumenische viering van 21 januari terug te beluisteren

Lees verder >

Preken

24 december 2017

Preek 24-12-2017 | Br. M. Hofman

Lees verder >

Levenslicht

10 maart 2018

Levenslicht nr. 1 - januari/februari 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35