Kerstfeesten Westhill

Actueel

Nieuws

10 december 2013

Kerstfeesten Westhill

Kerstmis: musicaltijd!

In de Doopsgezinde Gemeente worden aanstaande zondag 15 december twee musicals uitgevoerd voor en door kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

De eerste voorstelling is tijdens het jaarlijkse kerstfeest rondom de kerstboom. Iedereen is met de jonge kinderen tot 9 jaar welkom om bij onze kring aan te schuiven. We zingen liedjes, bewonderen de grote boom en lezen het kerstverhaal. Dit jaar gebeurt dat op de wijze van de kerstmusical ‘Het mooiste kerstcadeau’. Koning Balthasar en prinses Yoezra zijn op zoek naar het kerstkind en volgen de ster. Ze willen cadeautjes brengen, maar de prinses maakt van alles mee op haar reis en raakt steeds een cadeautje kwijt aan iemand die dat nodig heeft. Vindt ze de stal nog wel? Volg de ster! Dit sfeervolle kerstfeest begint om 16.00 uur. U bent van harte welkom!

’s Avonds is het de beurt aan de oudere kinderen. Zij voeren de musical ‘Kerstmis vier je SAMEN’ op. Een kleine twintig kinderen hebben weken geoefend: de ene keer in de Karmelkerk, de andere keer in de Doopsgezinde Kerk. Het is namelijk een productie van beide kerken samen. Er is gerepeteerd op de liedjes, de teksten uit het hoofd geleerd en geoefend in toneelspelen. Alle acteurs doen hun best om er een mooie voorstelling van te maken. Het verhaal gaat over de familie Van Zonderen die Kerstmis gaat vieren. Alle spullen zijn van zolder gehaald, inclusief een oud muziekdoosje dat al generaties in de familie is. Hij doet het alleen niet meer. Iedereen doet zijn best om het voor Kerstmis gerepareerd te krijgen. De handige buurman OKAN en zangeres ANS, zelfs opa en oma doen een duit in het zakje. Ook komt er nog een familie langs die een slaapplaats zoekt. Kortom een grappige en mooie opvoering, die natuurlijk goed afloopt. Deze tweede uitvoering begint om 19.30 uur. Een half uur voor de voorstelling gaan de deuren open. U bent als publiek welkom. De toegang is gratis; wel vragen we een vrijwillige bijdrage aan het einde van de voorstelling.

Een week later, op zaterdag 21 december wordt de musical in de Karmelkerk nogmaals uitgevoerd. De voorstelling begint dan om 16.00 uur. De deuren van de kerk zijn vanaf 15.30 uur open. Ook hier gratis toegang, met graag een vrijwillige bijdrage.

 

 

« Terug

Agenda

20
februari

Bijbelavondkring

Aanvang 20:00 uur

Lees verder >

Nieuws

4 februari 2018

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

30 januari 2018

Passieronde veertigdagentijd

Start op 21 februari

Lees verder >

21 januari 2018

Oecumenische viering van 21 januari terug te beluisteren

Lees verder >

Preken

24 december 2017

Preek 24-12-2017 | Br. M. Hofman

Lees verder >

Levenslicht

10 maart 2018

Levenslicht nr. 1 - januari/februari 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35