Collectie in natura op zondag 16 december

Nieuws

10 december 2012

Collectie in natura op zondag 16 december

Zoals inmiddels traditie is geworden, zal er op 16 december weer een collecte in natura worden gehouden, voor de bewoners in het Jeannette Noëlhuis in Amsterdam Zuid-Oost.

Indachtig Mattheus 25, vers 34-41 “Ik was een vreemde en Gij hebt mij gastvrij ontvangen”, willen wij proberen om de komende kerstdagen ook daar weer een feestelijk tintje aan te geven. Het gaat om houdbare producten zoals koffie en thee, rijst, pasta, soep, visconserven, blikgroenten, etc. en natuurlijk mogen er ook wel wat luxere dingen bij, maar dat is geen noodzaak. Het aardigst zou natuurlijk zijn als Fair Trade Kerk,dat u zo veel mogelijk Fairtrade-artikelen aanbiedt, te koop bij de Wereldwinkel maar ook bij de betere supermarkten. In dat geval snijdt het mes aan twee kanten. De bedoeling is, dat we alles op maandag 17 december a.s. bij het Jeanette Noëlhuis gaan aanbieden. We hopen dat we net als vorig jaar weer met een goed gevulde bus naar Amsterdam kunnen afreizen.

Namens Tabitha,

Gerbrand Groeneveld

P.S. Als er mensen zijn die wat meer willen weten over het Jeannette Noëlhuis: op 23 januari is er een avond van kring Elia, waar een van de medewerkers komt vertellen over het reilen en zeilen en het  ontstaan van het huis, om 20.00 uur in de Bindingzaal.

 

 

« Terug

Agenda

13
december

Plantenactie bezoekcommissie

Aanvang 10:00 uur

Lees verder >

Nieuws

4 december 2017

Familiekerstfeest onder de boom

Op zondag 17 december om 16.00 uur

Lees verder >

3 december 2017

Adventsproject 'Hart voor onderwijs' in Nepal

Lees verder >

27 november 2017

Prijswinnaars van de bazar

Lees verder >

13 november 2017

Films en interviews 75 jaar kampen

Lees verder >

30 oktober 2017

De beuk is gekapt

Lees verder >

Preken

Levenslicht

9 december 2017

Levenslicht nr. 7 - oktober/november 2017

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35