Bazar op 12 november: informatie!

Nieuws

10 oktober 2016

Bazar op 12 november: informatie!

‘Ons aller bazar’ op zaterdag 12 november ´We kunnen haast niet wachten´

WE KUNNEN ALLE HULP GEBRUIKEN
Nog voor de eerste blaadjes vallen beginnen de eerste voorbereidingen. En als u dit leest, dan staat het haast voor de deur: ons aller bazar. Het jaarlijkse feest van saamhorigheid voor vele goede doelen! Het brengt nog altijd velen op de been en we weten waar we het voor doen.

Daarom ook weer onze jaarlijkse oproep om hulp bij deze prachtige dag. Als u nog tijd over hebt in de periode van woensdag 9 november tot en met de bazardag zelf op zaterdag 12 november, meldt u zich dan aan, bij Elise Moolhuijsen (0297 34 06 84) of bij Nelleke de Graaff (0297 34 30 95). U kan zich ook melden door het sturen van een email: cie-bazar@dgaalsmeer.nl!

GOEDEREN VOOR DE BAZAR
Vanaf woensdagmiddag 9 november tot en met vrijdagmiddag 11 november 13.00 uur kunt u uw spullen komen inleveren: boeken, lp’s, dvd’s, rommelmarktspullen, kleine meubels, kleding, schoenen, enzovoort. Het moet dan wel gaan om schone, in goede staat verkerende, spullen. Indien het vervoer van uw spullen naar de kerk een groot probleem is, dan is het mogelijk dat (alleen) op woensdagmiddag 9 november spullen thuis opgehaald kunnen worden. Geef dit dan tijdig door aan Elise (0297 34 06 84).

Net als de voorgaande jaren is geen plaats voor oude computers en toebehoren, geen beeldbuis-tv’s en geen grote meubels. Daarvoor is de ruimte veel te beperkt.

Heeft u nog spaarzegels, dan willen wij die ook graag in ontvangst nemen. Achter in de kerk staat hiervoor het bekende mandje. En natuurlijk worden we ook blij van de bekende ‘lege verpakkingen’, met een klein cadeautje erin en een touwtje eraan. Let op: leeg zijn ze dus echt niet!

WILT U VOOR ONS BAKKEN?
Als u iets lekkers wil bakken (taart, cake of iets anders lekkers voor bij de koffie en de thee), dan waarderen wij dat enorm! Laat het ons zo snel mogelijk weten. Dat kan via de intekenlijsten of doe het persoonlijk bij Yvonne Lamers (0297 34 25 34). Wij ontvangen graag uw versgebakken gebak de avond vóór de bazar, zodat we weten waar we aan toe zijn.

WAAR GAAT DIT JAAR HET GELD NAAR TOE:
50% van de opbrengst gaat naar: Kinderhuis Kinkole Kinshasa, Kinderhuis Bethanië in Palestina, Stichting C.O.M.E., Stichting Viva Sahel, Doopsgezind Wereldwerk, Kinderadoptieprogramma Wereldwerk en naar het ondersteunen van vluchtelingen bij ons in het Amstelland (S.O.V.A.). De overige 50% is voor de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer.

Lees hier meer over de goede doelen!

WE REKENEN 12 NOVEMBER WEER OP U!

Download hier de poster!

« Terug

Agenda

22
maart

Kring Oase

Aanvang 14:30 uur

Lees verder >

Nieuws

22 februari 2018

Gebedsmoment veertigdagentijd

Lees verder >

18 februari 2018

Veertigdagentijdproject voor Stichting Vluchteling Studenten UAF

Lees verder >

4 februari 2018

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

30 januari 2018

Passieronde veertigdagentijd

Start op 21 februari

Lees verder >

Preken

Levenslicht

10 maart 2018

Levenslicht nr. 1 - januari/februari 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35