Collectie in natura voor Jeannette NoŽlhuis - 19 december

Nieuws

9 december 2010

Collectie in natura voor Jeannette NoŽlhuis - 19 december

Zoals al bijna een traditie is geworden, zal op zondag 19 december weer een collecte in natura worden gehouden voor de bewoners van het Jeannette Noëlhuis. Zoals u wellicht weet, bestaat deze woongemeenschap uit een aantal buitenlanders zonder geldige papieren, die soms wel en soms geen uitzicht hebben op een verblijfsvergunning.

Indachtig Matteüs 25:35, Ik was een vreemdeling en gij hebt mij gastvrij ontvangen, willen we ook dit jaar weer proberen het leven van deze mensen in de kerstperiode wat te veraangenamen.

Dus als u kerstinkopen gaat doen, willen we u vragen ook iets voor de bewoners van het Jeannette Noëlhuis te kopen. Ze zijn heel blij met allerlei houdbare en praktische spullen zoals koffie (geen cafeïnevrije), thee, suiker, pasta, gewone witte rijst of pandanrijst, broodbeleg, houdbaar fruit, muesli, cruesli, enz. Liever geen soep en snoep, koekjes weer wel. Aangezien we Fairtrade Kerk zijn, zou het natuurlijk heel mooi zijn als we ook een (groot) aantal Fairtradeartikelen mogen ontvangen. U kunt deze artikelen kopen bij de Wereldwinkel, maar ook bij elke supermarkt. Op die manier snijdt het mes aan twee kanten: zowel de bewoners van het Jeanette Noëlhuis als de producenten in het zuiden profiteren van uw aankoop. Houdt u er wel rekening mee dat de Wereldwinkel tegenwoordig een stukje verderop in de Zijdstraat gevestigd is en dus niet meer na de kerkdienst open zal gaan. Er zullen in de kerk dozen en manden aanwezig zijn, waar u uw producten in kwijt kunt. Deze zullen door een aantal vrijwilligers naar Amsterdam worden gebracht. We hopen dat u met gulle hand wilt geven, zodat deze actie ook dit jaar weer een succes wordt. Namens Tabitha,

Gerbrand Groeneveld

« Terug

Agenda

25
mei

Bezoek van de partnergemeenten Grosserkmannsdorf en Kleinwolmsdorf

Aanvang 18:00 uur

Lees verder >

Nieuws

23 mei 2018

SchonerZomer: een informatieve & actieve excursie op 9 juni

Lees verder >

11 april 2018

16e nieuwsbrief van commissie duurzaamheid

Lees verder >

5 april 2018

Vertrek ds. Liesbet Geijlvoet per 1 juli 2018

Afscheidsdienst op zondag 24 juni om 14.30 uur

Lees verder >

4 februari 2018

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

Preken

6 mei 2018

Preek 06-05-2018 | Zr. F. Riesmeijer

Schriftlezingen: Jesaja 45:15-19, Johannes 15:9-17 en 1 Johannes 4:7-21

Lees verder >

Levenslicht

18 mei 2018

Levenslicht nr. 3 - mei 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35