Collectie in natura voor Jeannette NoŽlhuis - 19 december

Actueel

Nieuws

9 december 2010

Collectie in natura voor Jeannette NoŽlhuis - 19 december

Zoals al bijna een traditie is geworden, zal op zondag 19 december weer een collecte in natura worden gehouden voor de bewoners van het Jeannette Noëlhuis. Zoals u wellicht weet, bestaat deze woongemeenschap uit een aantal buitenlanders zonder geldige papieren, die soms wel en soms geen uitzicht hebben op een verblijfsvergunning.

Indachtig Matteüs 25:35, Ik was een vreemdeling en gij hebt mij gastvrij ontvangen, willen we ook dit jaar weer proberen het leven van deze mensen in de kerstperiode wat te veraangenamen.

Dus als u kerstinkopen gaat doen, willen we u vragen ook iets voor de bewoners van het Jeannette Noëlhuis te kopen. Ze zijn heel blij met allerlei houdbare en praktische spullen zoals koffie (geen cafeïnevrije), thee, suiker, pasta, gewone witte rijst of pandanrijst, broodbeleg, houdbaar fruit, muesli, cruesli, enz. Liever geen soep en snoep, koekjes weer wel. Aangezien we Fairtrade Kerk zijn, zou het natuurlijk heel mooi zijn als we ook een (groot) aantal Fairtradeartikelen mogen ontvangen. U kunt deze artikelen kopen bij de Wereldwinkel, maar ook bij elke supermarkt. Op die manier snijdt het mes aan twee kanten: zowel de bewoners van het Jeanette Noëlhuis als de producenten in het zuiden profiteren van uw aankoop. Houdt u er wel rekening mee dat de Wereldwinkel tegenwoordig een stukje verderop in de Zijdstraat gevestigd is en dus niet meer na de kerkdienst open zal gaan. Er zullen in de kerk dozen en manden aanwezig zijn, waar u uw producten in kwijt kunt. Deze zullen door een aantal vrijwilligers naar Amsterdam worden gebracht. We hopen dat u met gulle hand wilt geven, zodat deze actie ook dit jaar weer een succes wordt. Namens Tabitha,

Gerbrand Groeneveld

« Terug

Agenda

20
februari

Bijbelavondkring

Aanvang 20:00 uur

Lees verder >

Nieuws

4 februari 2018

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

30 januari 2018

Passieronde veertigdagentijd

Start op 21 februari

Lees verder >

21 januari 2018

Oecumenische viering van 21 januari terug te beluisteren

Lees verder >

Preken

24 december 2017

Preek 24-12-2017 | Br. M. Hofman

Lees verder >

Levenslicht

10 maart 2018

Levenslicht nr. 1 - januari/februari 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35