Informatie over de bazar op 18 november

Nieuws

9 oktober 2017

Informatie over de bazar op 18 november

Zaterdag 18 november: Het feest van de Bazar!

OOK DIT JAAR KUNNEN WE WEER ALLE HULP GEBRUIKEN

Als u dit leest, dan zijn de voorbereidingen alweer in volle gang. Nog maar een paar weken en dan staat de grote verbouwing voor de deur. Alle stoelen uit de kerkzaal en heel veel andere zaken komen de kerkzaal en de vertrekken er omheen weer binnen. We hebben de ruimte nodig voor boeken, cd’s, dvd’s en niet te vergeten lp’s, maar ook voor kleding, voor bloemen en planten, voor het Rad van Avontuur, voor alle verlotingen en behendigheidsspelletjes en voor heel veel ‘rommel’. Het zindert binnen en zelfs buiten de Gemeente, want het is tijd voor onze Bazar! En ieder jaar is dat weer één groot feest van gezelligheid en saamhorigheid voor een mooi aantal goede doelen! Het is een grote prestatie om het voor elkaar te brengen, maar één ding is zeker: het is de moeite meer dan waard!

Graag doen we weer een beroep op velen om deze bijzondere Gemeentedag tot een succes te maken. Als u tijd over hebt in de periode van woensdag 15 tot en met de Bazardag zelf op zaterdag 18 november, laat het ons weten. Meldt u zich bij Elise Moolhuijsen (0297-340684) of bij Nelleke de Graaff (0297-343095). Uw aanmelding kan ook per email: cie-bazar@dgaalsmeer.nl.

HET BRENGEN VAN SPULLEN VOOR DE BAZAR
Vanaf woensdagmiddag 15 november tot en met vrijdagmiddag 17 november 13:00 uur kunt u uw spullen komen inleveren: boeken, lp’s, dvd’s, rommelmarktspullen, kleine meubels, kleding, schoenen, enzovoort. Vanzelfsprekend moeten het wel schone, in goede staat verkerende, spullen zijn. Als het vervoer van uw spullen naar de kerk een groot probleem is, dan is het mogelijk dat (alleen) op woensdagmiddag 15 november spullen thuis opgehaald kunnen worden. Geef dit dan tijdig door aan Elise (0297-340684).

Denk erom: via de Gedempte Sloot is de kerk niet te bereiken i.v.m. werkzaamheden! Het is toegestaan om met de auto spullen te lossen op het kerkpad. Ook kunt u de auto op het Praamplein parkeren en met een winkelwagentje uw spullen naar de kerk brengen.

Er is geen plaats voor oude computers en toebehoren, geen beeldbuis-tv’s en geen grote meubels.

‘SPAARZEGELS’ EN ‘(NIET-)LEGE VERPAKKINGEN’
Heeft u nog spaarzegels, dan willen wij die ook graag in ontvangst nemen. Het gaat niet alleen om DE-punten, maar feitelijk om alle spaaracties. We zijn met alles blij. Achter in de kerk staat hiervoor het bekende mandje. En natuurlijk hopen we ook op de bekende ‘lege verpakkingen’, met een klein cadeautje erin en een touwtje eraan. Let op: leeg zijn ze dus echt niet!

WILT U VOOR ONS BAKKEN?
Geniet u ook ieder jaar van alle lekkernijen in ‘Het Restaurant’? Dat is terecht, want het is altijd heerlijk en van hoge kwaliteit. Maar de taarten en cakes (of iets anders lekkers) komen er niet vanzelf. Als u hiervoor iets kan betekenen en u wil voor de Bazar een taart of een cake bakken, dan waarderen wij dat enorm! Laat ons dat wel zo snel mogelijk weten. Het kan via de intekenlijsten of doe het persoonlijk bij Yvonne Lamers (tel: 0297-342534). Wij ontvangen graag uw versgebakken gebak de avond vóór de Bazar, zodat we weten waar we aan toe zijn.

WAAR GAAT DIT JAAR HET GELD NAAR TOE: 50% van de opbrengst gaat naar: het St. Lukes Hospital in Malawi (het ziekenhuis waar Wouter Bakker tropenarts is), naar het werk van het MCC (via Doopsgezind WereldWerk) voor vluchtelingen in de regio Syrië/Irak, naar de Tent of Nations in Palestina, naar een drinkwaterproject van SPOT Tanzania, naar de Stichting voor Urgente Noden in Aalsmeer (SUNA), naar Doopsgezind Wereldwerk en naar het Kinderadoptieprogramma van WereldWerk. De overige 50% is voor het werk van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer. Klik hier voor meer informatie over de goede doelen.

MET ELKAAR MAKEN WE VAN 18 NOVEMBER WEER EEN TOPDAG!
WE HEBBEN ER ZIN IN!

Klik hier voor de poster van de bazar!

« Terug

Agenda

14
december

Kring Oase

Aanvang 14:30 uur

Lees verder >

Nieuws

4 december 2017

Familiekerstfeest onder de boom

Op zondag 17 december om 16.00 uur

Lees verder >

3 december 2017

Adventsproject 'Hart voor onderwijs' in Nepal

Lees verder >

27 november 2017

Prijswinnaars van de bazar

Lees verder >

13 november 2017

Films en interviews 75 jaar kampen

Lees verder >

30 oktober 2017

De beuk is gekapt

Lees verder >

Preken

Levenslicht

9 december 2017

Levenslicht nr. 7 - oktober/november 2017

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35