Zin-Inn Zondag - 13 oktober - Kinderboekenweek

Nieuws

8 oktober 2013

Zin-Inn Zondag - 13 oktober - Kinderboekenweek

Zondag 13 oktober is er voor de tweede keer Zin-Inn Zondag. Naast alle kerkelijke activiteiten, zoals kerkdiensten, Bijbelkringen en groepen, willen wij ook breder en maatschappelijk met zingevende thema’s bezig zijn in de tijdsgeest van nu. Deze keer is er een speciale speldienst op zondagochtend, waarin we werken met het thema van de Kinderboekenweek ‘Klaar voor de start’. Een spelende dienst, waarin kinderen en jongeren met volwassenen op weg gaan op het vredespad. Op deze laatste dag van de Kinderboekenweek proberen we de finish te halen. Wij zijn er klaar voor. Om 10.00 uur start de activiteit.

Rond 12.15 uur begint de Zin-Inn-lunch voor iedereen in de leeftijd van 25 tot zo’n 47 jaar. Het zijn maar getallen… Met of zonder kinderen, gelovig of niet gelovig; elke tweede zondag van de maand organiseren we een lunchprogramma rond de gang van het jaar. Voor de kinderen is er gedeeltelijk een apart programma (neem dit keer oude dingen mee die verwerkt mogen worden tot een tweede leven, zoals speelgoed, verpakkingen). In de herfstmaand recyclen we. Neem daarom oud brood mee, dat we niet weggooien, maar verwerken tot een nieuwe lekkere lunch.

Wij nodigen iedereen uit om één of beide activiteiten bij ons aan te sluiten en kennis te maken met de Zin-Inn Zondagen. Voor de lunch kan iedereen zich aanmelden via zininnzondag@dgaalsmeer.nl.

« Terug

Agenda

17
december

Kerkdienst | mw. Ellen van Houten-Oranje - 3e advent

Aanvang 10:00 uur

Collecte in natura voor het Jeannette Noëlhuis

Lees verder >

Nieuws

4 december 2017

Familiekerstfeest onder de boom

Op zondag 17 december om 16.00 uur

Lees verder >

3 december 2017

Adventsproject 'Hart voor onderwijs' in Nepal

Lees verder >

27 november 2017

Prijswinnaars van de bazar

Lees verder >

13 november 2017

Films en interviews 75 jaar kampen

Lees verder >

30 oktober 2017

De beuk is gekapt

Lees verder >

Preken

Levenslicht

9 december 2017

Levenslicht nr. 7 - oktober/november 2017

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35