Kerstmusical Westhill

Nieuws

8 oktober 2013

Kerstmusical Westhill

Kerstmusical 2013

Twee jaar geleden maakten we de musical, omdat we toevallig dezelfde uitvoerden, samen met de Karmel-parochie. Deze samenwerking verliep heel prettig. Daarom spraken we beiden de wens uit om in de toekomst nog eens samen te werken. En dat gaat nu gebeuren. Samen hebben we een musical uitgezocht en uitvoeringsdata vastgesteld:

Op 15 december in de Doopsgezinde Gemeente en op 22 december in de Karmelkerk. Kinderen vanaf groep 5 t/m 8 van de basisschool kunnen mee gaan doen. We gaan na de herfstvakantie van start. Let op de Nieuwe Meerbode en de Westhillbrief voor de precieze oefendata! Iedereen die Kerstmis wil vieren mag mee doen: van katholieke huize, doopsgezinde nesten, welke gezindte ook: Kerstmis vier je SAMEN!

Ook gaan we met de jongste kinderen weer een mini-musical instuderen. Dit doen we op de zondagochtenden vanaf 24 november: elke zondag om 10.00 uur. We proberen nog twee andere data te prikken voor een extra repetitiedoorloop. Kinderen van 4 tot 8 jaar kunnen meedoen! De uitvoering is op 15 december tijdens het middagkerstfeest.

« Terug

Agenda

22
maart

Kring Oase

Aanvang 14:30 uur

Lees verder >

Nieuws

22 februari 2018

Gebedsmoment veertigdagentijd

Lees verder >

18 februari 2018

Veertigdagentijdproject voor Stichting Vluchteling Studenten UAF

Lees verder >

4 februari 2018

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

30 januari 2018

Passieronde veertigdagentijd

Start op 21 februari

Lees verder >

Preken

Levenslicht

10 maart 2018

Levenslicht nr. 1 - januari/februari 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35