Zin-Inn: lezing Cees-Luuk Lindeboom op woensdag 21 mei

Nieuws

8 mei 2014

Zin-Inn: lezing Cees-Luuk Lindeboom op woensdag 21 mei

Op woensdag 21 mei geeft Cees-Luuk Lindeboom de lezing over zijn leven van onderdirecteur bij een bank, directeur bij een reisorganisatie, waarna hij depressief, geï soleerd en dakloos werd. Bijna vijf jaar lang verkocht hij de daklozenkrant het Straatjournaal, met werkweken van 55 uur per week. Zo betaalde hij al zijn schulden af. Nu is hij niet langer dakloos, maar wel ambassadeur van Straatjournaal Haarlem. De lezing wordt georganiseerd door de Zin-Inn van de Doopsgezinde Gemeente m.m.v. Boekhuis Aalsmeer.

De Zin-Inn, een initiatief van de Doopsgezinde Gemeente in Aalsmeer, komt met een aantrekkelijk aanbod van activiteiten op het gebied van zingeving en spiritualiteit, met o.a. cursussen en lezingen voor een groot publiek. Dhr. Lindeboom spreekt regelmatig voor scholieren, en volwassen publiek, de lezing is interessant voor jong en oud. De Zin-Inn is bedoeld voor iedereen die zich aangesproken voelt en is een plek voor mensen om elkaar te ontmoeten.

De lezing van Cees-Luuk Lindeboom begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur is er koffie en thee. Gratis toegang, maar wel een donatie gevraagd voor de daklozenkrant. U bent van harte welkom de lezing bij te wonen. In verband met de organisatie en de verwachte belangstelling vragen wij u zich van tevoren aan te melden via zininn@dgaalsmeer.nl, maar ook als u zich niet hebt aangemeld bent u natuurlijk van harte welkom.

« Terug

Agenda

17
december

Kerkdienst | mw. Ellen van Houten-Oranje - 3e advent

Aanvang 10:00 uur

Collecte in natura voor het Jeannette Noëlhuis

Lees verder >

Nieuws

4 december 2017

Familiekerstfeest onder de boom

Op zondag 17 december om 16.00 uur

Lees verder >

3 december 2017

Adventsproject 'Hart voor onderwijs' in Nepal

Lees verder >

27 november 2017

Prijswinnaars van de bazar

Lees verder >

13 november 2017

Films en interviews 75 jaar kampen

Lees verder >

30 oktober 2017

De beuk is gekapt

Lees verder >

Preken

Levenslicht

9 december 2017

Levenslicht nr. 7 - oktober/november 2017

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35