Open repetitieavond van het Bindingkoor

Nieuws

8 mei 2011

Open repetitieavond van het Bindingkoor

In het kader van de Week van de Amateurkunst wordt op donderdagavond 19 mei van 19.45 tot 21.15 uur in de achterzaal van de doopsgezinde kerk in de Zijdstraat 55 in Aalsmeer een open repetitieavond gehouden. Iedereen is welkom!

Het Bindingkoor is een enthousiaste groep ‘oudere jongeren', zo'n dertig in getal, die onder de vlag van Stichting de Binding een breed repertoire zingt. Het is een gemengd koor, de leeftijd van de koorleden varieert van 35 tot 60 jaar en iedereen is welkom. Dirigent Henk Trommel staat inmiddels zeven jaar met veel plezier aan het roer. We geven elk jaar in december in de doopsgezinde kerk een kerstconcert en om het jaar een voorzomerconcert. Verder treden we af en toe op in de regio, in bejaardenhuizen, op korenfestivals en verlenen een aantal keren per jaar onze medewerking aan bijzondere diensten in de doopsgezinde kerk.

Het koor beheerst een grote diversiteit aan stijlen; zowel klassieke als popmuziek, maar ook opera-, musical- en kerkmuziek behoren tot het repertoire.

Hou je van zingen? Dan is het Bindingkoor misschien ook iets voor jou. Onze sopranen en tenoren kunnen wel enthousiaste aanvulling gebruiken.
Onder leiding van dirigent Henk Trommel leer je zingen. Het is geen probleem als je onervaren bent. Noten van blad kunnen lezen is wel nodig.

 

« Terug

Agenda

14
december

Kring Oase

Aanvang 14:30 uur

Lees verder >

Nieuws

4 december 2017

Familiekerstfeest onder de boom

Op zondag 17 december om 16.00 uur

Lees verder >

3 december 2017

Adventsproject 'Hart voor onderwijs' in Nepal

Lees verder >

27 november 2017

Prijswinnaars van de bazar

Lees verder >

13 november 2017

Films en interviews 75 jaar kampen

Lees verder >

30 oktober 2017

De beuk is gekapt

Lees verder >

Preken

Levenslicht

9 december 2017

Levenslicht nr. 7 - oktober/november 2017

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35