Project veertigdagentijd: Adamas Inloophuis

Nieuws

8 maart 2017

Project veertigdagentijd: Adamas Inloophuis

In de veertigdagentijd wordt zes keer gecollecteerd voor het Adamas Inloophuis.

In het Adamas Inloophuis te Nieuw-Vennep kunnen mensen met kanker - en nadrukkelijk ook hun naasten of nabestaanden - terecht voor psychosociale ondersteuning en begeleiding. Ze zijn er voor alle niet-medische vragen rondom kanker. Adamas biedt mensen die, op welke manier dan ook, met kanker zijn geconfronteerd een luisterend oor en de gelegenheid om in contact te komen met lotgenoten.
Adamas richt zich niet alleen op ouderen. Ook voor jongeren biedt het inloophuis allerlei mogelijkheden om even aan wat anders te denken dan hun ziekte. Het is een plek waar je in contact kunt komen met leeftijdsgenootjes die hetzelfde als jij meemaken of hebben meegemaakt. Als je daar behoefte aan hebt, kun je je verhaal delen, even stoom afblazen of met een van de jeugdvrijwilligers praten. Ben je niet zo praterig, dan kun je wat je denkt en voelt uiten met bijvoorbeeld schilderen of tekenen. Natuurlijk mag je ook naar het inloophuis komen om even niet met de ziekte bezig te zijn, maar gewoon een avondje te chillen. Op de bovenetage van het inloophuis zijn twee ruimten speciaal ingericht voor jeugd. Er zijn onder meer een televisie, (computer)spelletjes, een lui bankstel en muziekinstrumenten.
Het is een huis dat door vrijwilligers gerund wordt en het is onze steun zeker waard. Meer informatie op www.adamas-inloophuis.nl.

« Terug

Agenda

14
december

Kring Oase

Aanvang 14:30 uur

Lees verder >

Nieuws

4 december 2017

Familiekerstfeest onder de boom

Op zondag 17 december om 16.00 uur

Lees verder >

3 december 2017

Adventsproject 'Hart voor onderwijs' in Nepal

Lees verder >

27 november 2017

Prijswinnaars van de bazar

Lees verder >

13 november 2017

Films en interviews 75 jaar kampen

Lees verder >

30 oktober 2017

De beuk is gekapt

Lees verder >

Preken

Levenslicht

9 december 2017

Levenslicht nr. 7 - oktober/november 2017

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35