Collecte in natura voor Jeannette NoŽlhuis op zondag 18 december

Nieuws

7 december 2016

Collecte in natura voor Jeannette NoŽlhuis op zondag 18 december

Inmiddels traditie in december is de collecte in natura, bestemd voor de bewoners van het Jeannette Noëlhuis in Amsterdam. De collecte vindt plaats op zondag 18 december.

In navolging van wat geschreven staat in Mattheus 25 vers 34; ‘Ik was een vreemde en gij hebt mij gastvrij ontvangen’ en ‘Al wat jullie gedaan hebben voor een van de onaan­zienlijkste van mijn broeders en zusters hebben jullie voor Mij gedaan’, willen we proberen om de komende feestdagen weer iets extra’s te doen voor deze mensen die door onze samenleving als illegaal bestempeld worden en op geen enkele manier door diezelfde samenleving worden opgevangen en daarom tussen wal en schip dreigen te vallen.

Het gaat bij de collecte om goed houdbare dingen zoals koffie en thee, rijst, pasta, soep, visconserven, blikgroente etc., luxere artikelen mag ook, maar zijn geen noodzaak. Veel nuttige voedingsmiddelen van goede kwaliteit en fairtrade zijn te koop bij de Wereldwinkel en inmiddels ook bij veel supermarkten. Op die manier snijdt het mes aan twee kanten. Natuurlijk is niet-fairtrade ook van harte welkom! We willen de goederen maandag 19 december bij het Jeannette Noëlhuis aanbieden zodat ze nog voor de kerst ter plekke zijn. We hopen dat we net als voorgaande jaren weer met een goedgevulde bus naar Amsterdam kunnen vertrekken. Informatie over het Jeannette Noël­huis kunt u vinden op www.noelhuis.nl.

« Terug

Agenda

17
december

Kerkdienst | mw. Ellen van Houten-Oranje - 3e advent

Aanvang 10:00 uur

Collecte in natura voor het Jeannette Noëlhuis

Lees verder >

Nieuws

4 december 2017

Familiekerstfeest onder de boom

Op zondag 17 december om 16.00 uur

Lees verder >

3 december 2017

Adventsproject 'Hart voor onderwijs' in Nepal

Lees verder >

27 november 2017

Prijswinnaars van de bazar

Lees verder >

13 november 2017

Films en interviews 75 jaar kampen

Lees verder >

30 oktober 2017

De beuk is gekapt

Lees verder >

Preken

Levenslicht

9 december 2017

Levenslicht nr. 7 - oktober/november 2017

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35