Kliederkerk op zaterdag 12 maart

Nieuws

7 maart 2016

Kliederkerk op zaterdag 12 maart

Zaterdag 12 maart: Kliederkerk!

Op 12 maart, van 13.00 tot 16.00 uur, is er bij de Doopsgezinde Gemeente Kliederkerk! Kliederkerk is een nieuwe vorm van kerk-zijn voor kinderen en de mensen om hen heen. Eén van de kernwaarden van Kliederkerk is dat alle leeftijden erbij horen. Het is een gemeenschap van jong en oud die al kliederend wil ontdekken wat de Bijbelverhalen ons te zeggen. Niet als verschillende generaties van elkaar gescheiden, maar door van elkaar te leren.

Het thema van onze kliederkerk is “Een nieuwe morgen”, want we zijn op weg naar Pasen. Wat gaan we precies doen? Om 13.00 uur openen we met een korte liturgie. Daarna zijn er workshops: er is een voorleeshoek, waar je kan zitten en luisteren, er is een echte kliederhoek, waar je bijzondere vingerverfschilderijen kan maken, in de keuken gaan we heerlijk bakken, er komt een plek waar we de wereld van morgen gaan bouwen, en meer!

Het is mogelijk om gewoon binnen te komen lopen, ook als je maar even tijd hebt. Je kan van workshop naar workshop lopen, of voor maar een specifiek langs komen. Je bent welkom in je eentje, met je gezin, met een groep vrienden en vriendinnen, kliederkerk is voor iedereen, van elke leeftijd! We zijn te vinden aan Zijdstraat 55, Aalsmeer. Meer informatie via zininn@dgaalsmeer.nl.

« Terug

Agenda

22
maart

Kring Oase

Aanvang 14:30 uur

Lees verder >

Nieuws

22 februari 2018

Gebedsmoment veertigdagentijd

Lees verder >

18 februari 2018

Veertigdagentijdproject voor Stichting Vluchteling Studenten UAF

Lees verder >

4 februari 2018

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

30 januari 2018

Passieronde veertigdagentijd

Start op 21 februari

Lees verder >

Preken

Levenslicht

10 maart 2018

Levenslicht nr. 1 - januari/februari 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35