Jubileummagazine 'Beleef150!' te koop

Nieuws

6 juni 2016

Jubileummagazine 'Beleef150!' te koop

Ter gelegenheid van 150 jaar eenheid vierde de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer op zondag 5 juni feest met Beleef150! Allerlei activiteiten vonden gedurende de hele dag plaats (o.a.ontbijt, feestelijke kerkdienst, fairtrade modeshow, veel muziek) en er werd ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis een speciaal eigentijds jubileummagazine samengesteld en gepresenteerd.

Het magazine geeft in woord en beeld een indruk van de veelheid aan activiteiten die binnen de Doopsgezinde Gemeente plaatsvinden. Natuurlijk wordt stilgestaan bij het samengaan van de Aalsmeerse vermaningen in 1866, maar ook veel hedendaagse onderwerpen komen aan bod. Diverse gemeenteleden werden geïnterviewd en spreken openlijk over wat de Gemeente en het geloof voor hen betekenen. Het magazine kwam tot stand onder redactie van Constantijn Hoffscholte, vormgever Barry Touw en fotograaf Judith Keessen.

Het magazine is tegen een vergoeding van € 7,00 aan te schaffen via info@dgaalsmeer.nl of bij Boekhuis Aalsmeer. Bij aanwezigheid in de Loods (kantoor werkers) is het magazine ook daar verkrijgbaar. Verzendkosten € 3,00.

 

 

« Terug

Agenda

22
maart

Kring Oase

Aanvang 14:30 uur

Lees verder >

Nieuws

22 februari 2018

Gebedsmoment veertigdagentijd

Lees verder >

18 februari 2018

Veertigdagentijdproject voor Stichting Vluchteling Studenten UAF

Lees verder >

4 februari 2018

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

30 januari 2018

Passieronde veertigdagentijd

Start op 21 februari

Lees verder >

Preken

Levenslicht

10 maart 2018

Levenslicht nr. 1 - januari/februari 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35